KB-R33 Tuş Problemi

totoco

Decapat
Klavyeyi yeni aldım fakat tuşlarında bir sıkıntı var sanırım. Az evvel LoL'deyken TAB'e bastığımda, TAB ekranı açılıp kapanıyodu sürekli. Tek LoL'de sıkıntı vardır herhalde diye en kolay açabilceğim bir oyun da daha deneyeyim dedim. Minecraft'ı açtım ama onda da aynı şekilde TAB'e bastığımda açılıp kapanıyodu. Bunu ayarlar üzerinden düzeltebilir miyim? Yoksa Vatan Bilgisayar'a götürsem mi?
Bu sıkıntı sadece oyunlarda oluyor. Yazarken filan tuşlar da bi takılma yok

Son düzenleme:
benim de everest marka klavyede oldu kablosunu çıkarıp taktım düzeldi.
model kb-r9
denedim ama olmadı bir kere daha denerim
benim de everest marka klavyede oldu kablosunu çıkarıp taktım düzeldi.
model kb-r9
olmadı :( bu sadece oyunlarda oluyormuş mesela uzun süre bastım mı aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olması gerek ya bende a a a a a a a a oluyor ve çok sinir bozucu oluyor

Son düzenleme:
O zaman klavyede bir şey var, Vatan'a götür. Bende o sorun yok, hatta test metni atayım şimdi.
Test: fqatkatjtqjehegsgwfwfqqwaaaaaaaaaaaapppppppppppgggggggggkmmkmkmmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tüm tuşlar basılı tutunca direk yardırıyor, aynı anda 5-10 tuşa basınca da görüyor hepsini.
yok benim yazarken sıkıntı olmuyor oyunlarda sıkıntı oluyor

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı