KB4467708 Güncelleme Hatası: 0x800f0982

mertSndc

Megapat
Daha fazla  
Sanırsam yeni gelen bir güncelleme ama nedense hata veriyor. Herkeste olan bir şey mi, internetten baktım ama bulamadım çözümü.

Ekran Görüntüsü (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün format attım Wİndows 10 x64 Pro TR 1809 sürümüne yaptığımdan beri:

2018-x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1809 11 Toplu Güncelleştirmesi (KB4467708) - Hata 0x800f0982

Hatası alıyorum. Buradaki tüm yazılanları yaptım Microsoft da bir sürü şey yaptım makalelerde yazan ancak kesinlikle olmuyor, güncelleştirme yükleyemiyor. Ne yapabilirim..?

1803 sürümüne dönmek istemiyorum açıkçası...

Elle kurmaya çalıştığınızda ne oldu? "Her şeyi yaptım, olmuyor" yeterli bir açıklama değil...
Elle kurmaktan kastınız microsoft güncelleme konusunda ki linkten (KB4467708) kodu ile aratınca çıkan 4 tane güncelleme indirdim kurmayı denedim olmadı yine sonra o dosyalar olmadı diye sildim linki de yoksa adım adım gösterirdim neler hangi dosyalar diye yine denedim şu an yine olmadı

Elle kuracağınız zaman "windows update" açık olmalı, güncellemeyi kapattı iseniz kurmuyor. Gördüğüm en salak güncelleştrme sistemine sahip windows 10. Bir güncellemeyi kuramayınca diğerlerini de kuramıyor. 7 ve 8'de ne güzeldi. İstediğimizi seçiyorduk ve üstelik açıklamalarıda vardı. Ne kuruyoruz, ne yapıyoruz belli değil... Umarım bir gün microsoft'un tahtı sallanırda kurtuluruz bu casus yazılımdan...

Ben demiyorum, bakın microsoft'ta çalışmış adam diyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı