KB4474419 güncellemesi Windows'un crackli oldugunu yakalar mı?

Bende Valorant yüklewindowdim zaten Valorant da hata aldım çözümü olarak bunu buldum bende Update'yi yapma oynarım dedim. Windows 7 de bana daha hoş geliyor zaten ondan Windows 7 kullanıyorum ama ne yapayım sağlık olsun @maynıng yapan adam

Windows 8.1 varken Windows 7 ayıp oluyor.
Desteği kesilmiş ve virüslere karşı meydan okuyorsun peki öyle olsun.

Valorant Windows 10 tabanlı çıktığı için sorun yaşatabiliyor. En iyi Windows 7'den kurtulmak.
teşekkürler ben sadece zaten windows 7 dwstekliyor diye dedim arkadaşımda windows 7 kullanıyordu o sorunsuz oynuyordu heralde pc sinden dolayı en yakın zamandan windows 10 a geçiçegim @maynıng yapan adam teşekkürler yardım ettiğin için

Teşekkürler ben sadece zaten Windows 7 destekliyor diye dedim arkadaşımda Windows 7 kullanıyordu o sorunsuz oynuyordu herhalde PC'sinden dolayı en yakın zamandan Windows 10'a geçeceğim @maynıng yapan adam teşekkürler yardım ettiğin için.

Rica ederim.
Bir de beni etiketlemek için ismimin başına @ koymalısınız o şekilde bildirim gelmiyor.
Şu şekilde @RunDanner

KB971033 (Windows Etkinleştirme Doğrulama Teknolojileri) güncellemesini kurarsan büyük ihtimalle yakalar. O güncelleştirme telemetry güncellemesi diye biliyorum.

1627472541014.png

bunu indirsem sıkıntı öıkarm bu 2021 de cıkmış bu update @maynıng yapan adam @296822

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı