KB4517245 ile Windows 10 1909 Sürümüne Geçiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adsız.jpg

Insider Preview sürümünde 1903 yazıyor hala? Media Creation Tool ile güncelleme yapmayı denediğimde ise verileriniz silinecek uyarısı aldım ve iptal ettim. Yardımcı olabilecek var mı?

Yarın Media Tool ya da direkt Windows Update üzerinden geçiş yapacağım. Mesajım dursun.
Insider Preview sürümünde 1903 yazıyor hala? Media Creation Tool ile güncelleme yapmayı denediğimde ise verileriniz silinecek uyarısı aldım ve iptal ettim. Yardımcı olabilecek var mı?
Öyle dese de dosyalarınıza bir zarar gelmez diye biliyorum ben.

Arkadaşlar şimdi MediaTool ile mi indireyim ISO'yu yoksa UUP,Techbench ile mi? MediaTool hangi sürümü indireceğimi sormuyor mesela sadece 32/64 bit seçeneklerini veriyor ama bu diğer ikisin de Home/Pro olarak seçebiliyorum. Hangisi daha iyi olur?

Edit: Consumer Edition nedir?

Buyrun link burada. 1909 sürümü dağıtılmaya başlandı ancak olur ya sorun yaşayan arkadaşlar olur diye dosyaları yükledim ve buraya bırakıyorum. Linkte sağ tık ile .cab dosyalarının kurulumuna da izin veren bir regedit dosyası da bıraktım . Bu dosyayı regeditten tekrar silmek isterseniz yine silme anahtarını içerisinde bulabilirsiniz. İyi forumlar dilerim

Evet an itibari ile 1909 iş derlemesi 18363.476 resmi olarak dağıtılmaya başlandı. Kendi cihazım da otomatik olarak güncellendi. Şu anda bir sorun gözükmüyor.

Oyunlarda FPS testi bir yapar mısınız bakalım ne kadar performans artışı olmuş %15 diyorlardı :D
Çok fena bir şey buldum bu Windows 10'un yeni sürümün 1909'u kurdum yükledim hava durumunu İstanbul'a ayarlarken seçeneklerde konstantinopolis ve alt kısımda da İstanbul yazıyor bu nedir :D:D:D:D:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı