KB4592438 Windows 10 Güncellemesi Ciddi Sorunlara Yol Açabiliyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Windows-10-Hata-Duzeltme-Guncelleme-Sorun.jpg

Windows 10 Aralık toplu güncellemesiyle (KB4592438) birlikte birçok kullanıcıdan hata raporları gelmeye başladı. Bildirilen raporlara göre Windows 10’un en son Aralık ayı toplu güncellemesi, yükleme yapanlar için bazı ciddi sorunlara neden oluyor. 8 Aralık’ta sürüm 2004 ve sürüm 20H2 kullanıcılarına sunulan KB4592438 yaması ile birlikte gündeme gelen bir dizi problem var. Yükleme Sorunu Birinci sorun […]

Devamı: KB4592438 Windows 10 Güncellemesi Ciddi Sorunlara Yol Açabiliyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Teşekkürler.

Windows 10 Aralık toplu güncellemesiyle (KB4592438) birlikte birçok kullanıcıdan hata raporları gelmeye başladı. Bildirilen raporlara göre Windows 10’un en son aralık ayı toplu güncellemesi, yükleme yapanlar için bazı ciddi sorunlara neden oluyor. 8 Aralık’ta sürüm 2004 ve sürüm 20H2 kullanıcılarına sunulan KB4592438 yaması ile birlikte gündeme gelen bir dizi problem var. Yükleme sorunu birinci sorun […]

Kaynak Technopat

Windows 10 Aralık toplu güncellemesiyle (KB4592438) birlikte birçok kullanıcıdan hata raporları gelmeye başladı. Bildirilen raporlara göre Windows 10’un en son aralık ayı toplu güncellemesi, yükleme yapanlar için bazı ciddi sorunlara neden oluyor. 8 Aralık’ta sürüm 2004 ve sürüm 20H2 kullanıcılarına sunulan KB4592438 yaması ile birlikte gündeme gelen bir dizi problem var. Yükleme Sorunu Birinci sorun […]

Kaynak Technopat

Kesinlikle güncellemeyi kurdum gece kapattım kapağını bilgisayarın sabah açtım ve pin hatası verdi şifre giremedim Ve format atmak zorunda kaldım.

Windows 10 Aralık toplu güncellemesiyle (KB4592438) birlikte birçok kullanıcıdan hata raporları gelmeye başladı. Bildirilen raporlara göre Windows 10’un en son Aralık ayı toplu güncellemesi, yükleme yapanlar için bazı ciddi sorunlara neden oluyor. 8 Aralık’ta sürüm 2004 ve sürüm 20H2 kullanıcılarına sunulan KB4592438 yaması ile birlikte gündeme gelen bir dizi problem var. Yükleme Sorunu Birinci sorun […]

Kaynak Technopat

İyi ki öğrendim az kalsın yüklüyordum. Teşekkürler.

Bende fan sesi hariç sorun olmadı. Yüksek CPU kullanımı sorunu yaşıyorum sanırım. Onun dışında sorun yaşamadım. Düzeltme güncellemesi gelir mi acaba yakın zamanda?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı