Grenouille
Hectopat
- Makaleler
- 1
Laptopta kullanılan bu SSD'yi güncelleyebilir miyim? Tam adını öğrenemedim, internette hiçbir şekilde güncellemeyle alakalı bir şey bulamadım.
Atmış zaten daha ne atması gerek ki?Kodunu atarsan buluruz.
BG4 son kullanıcıya satılan bir SSD değil. Bu bağlamda Firmware güncellemesini Kioxia SSD yazılımı ile güncelleyebileceğinizi sanmıyorum. Yine de şansınızı deneyin:
Kioxia SSD Utility
Kioxia marka SSD'lerinizin durumu hakkında bilgi almanızı sağlayan araç. Aynı zamanda firmware güncellemeleri de bu araç üzerinden yapılabilir. Sözleşmenin en sonuna inip kabul ederseniz indirmeniz onaylanacaktır. Exceria SSD'ler için olduğunu...www.technopat.net
Atmış zaten daha ne atması gerek ki?
Kendi yazılımı da bulamadı SSD'yi, donanım kimliklerinde de aratacağım bir şey bulamadım.
BG4 son kullanıcıya satılan bir SSD değil. Bu bağlamda Firmware güncellemesini Kioxia SSD yazılımı ile güncelleyebileceğinizi sanmıyorum. Yine de şansınızı deneyin:
Kioxia SSD Utility
Kioxia marka SSD'lerinizin durumu hakkında bilgi almanızı sağlayan araç. Aynı zamanda firmware güncellemeleri de bu araç üzerinden yapılabilir. Sözleşmenin en sonuna inip kabul ederseniz indirmeniz onaylanacaktır. Exceria SSD'ler için olduğunu...www.technopat.net
Atmış zaten daha ne atması gerek ki?
Hobi olarak boşa kürek çekmeyi seviyorsa denesin tabii kiDonanım kimliği ile bulun diye düşündüm o yüzden.
Laptopta kullanılan bu SSD'yi güncelleyebilir miyim? Tam adını öğrenemedim, internette hiçbir şekilde güncellemeyle alakalı bir şey bulamadım.
Eki Görüntüle 1175707
Sebebini söyledim
Hobi olarak boşa kürek çekmeyi seviyorsa denesin tabii ki![]()
Doğru söylüyorsunuz boşa kürek çekmekten başka bir şey değil.ömrünü doldurana kadar kullanacağım mecbur, bir sıkıntısı yok sadece güncelleyebilir miyim diye merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.