Elektronik KC3000 1TB SSD 1899 TL

Ben Monster laptop için alacakdım genel kullanım ve yüksek boyutlu oyun kullanımı Twitchde'de yayın yapıyorum sıcaklık olayı kafamı karıştırdı. Laptoplar KC3000 kullanamayacak mı yani boşuna mı almış olurum bu indirimde?

Fury olan ile KC3000 arasında dram farkı nedir Dram'lerini netde bulamadım önemli olduğu söyleniyor.

Hayır önemli bir fark yok. Oyunlar için optimize edilmiş hali. Okuma hızı biraz artmış ve TBW değeri artmış.

Excalibur g770 için almayı düşünüyorum üzerine işletim sistemi falan kurucam 980 pro bekliyordum bunu mu almalıyım sizce?

Hayır önemli bir fark yok. Oyunlar için optimize edilmiş hali. Okuma hızı biraz artmış ve TBW değeri artmış.

O zaman laptop için sipariş vereyim mi KC3000'ni güzel fiyat geldi bana. Bayadırda bekliyordum sizin ısınıyor yazısını görünce iptal ettim.

O zaman laptop için sipariş vereyim mi KC3000'ni güzel fiyat geldi bana. Bayadırda bekliyordum sizin ısınıyor yazısını görünce iptal ettim.

Gen4 SSD'lerin çoğu ısınıyor zaten yüksek hızlardan dolayı. Laptopta soğutucu için termal pad vs yoksa performansta düşmeler vs olabilir ama ne kadar günlük kullanımı etkiler bilemiyorum. Gen 4 desteklemiyorsa laptopun gen3 kaliteli bir M.2 daha iyi olabilir 970 EVO gibi.

Monster Tulpar T7 v20.5 var hocam i7 12700H RTX 3060 130W var dektekliyor gen4'ü ama termal ped olaylarını bilmiyorum.

Monster Tulpar T7 v20.5 var hocam i7 12700H RTX 3060 130W var dektekliyor gen4'ü ama termal ped olaylarını bilmiyorum.

Destekliyorsa KC3000 alın geçin ya da Fury renegade. Baktınız çok ısınıyor performansta sıkıntı oluyor iade edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…