KC3000 vs Fury Renegade

Oradaki garanti o anlama gelmiyor ama. Urunde X yillik garanti ve TBW garantisi sunuyor. Eger urundeki TBW, X suredeki garantiden once biterse sure garantisinin bir onemi kalmiyor. Benim bildigim bu sekilde. Ayni arabalardaki yil ve km garantisi mantigi gibi. Yani o TBW'de ürün arizalanacak veya cop olacak degil.

1600TBW sunuyor zaten KC3000 epey yuksek bir degerdir.

Belirli bir ömür olarak da geçiyor hocam. Garanti zaten çok dert değil. Şu ürüne XX kadar garanti veriyorum demek uzun ömürlü olduğunu gösterir. Recep Baltaş zaten birkaç modelde denemeler yaptı o değerlerin üzerine çıktığı görüldü. Ona çok takılma demek istedim.

Belirli bir ömür olarak da geçiyor hocam. Garanti zaten çok dert değil. Şu ürüne XX kadar garanti veriyorum demek uzun ömürlü olduğunu gösterir. Recep Baltaş zaten birkaç modelde denemeler yaptı o değerlerin üzerine çıktığı görüldü. Ona çok takılma demek istedim.

Demek istedigim su. Klavyeler ve farelerde de x milyon basim omru diyor mesela ureticiler ama neticede o basim omru tamamlaninca klavye ve fare switchleri bozulacak demek degil. Sizin demek istediniz bunu SSD versiyonun onu biliyorum. Buradaki TBW icin benim bildigim daha farkli. Yani garanti suresi 2 yilsa ve 600TBW veriyorsa, birinci yilda 600TBW doldurulursa daha 1 yil kalmasina ragmen garanti bitiyor diye biliyorum. Arabalarda da 150.000 KM veya 5 yil garanti muhabbeti varya onun gibi iste. Yanlis biliyor da olabilirim, zamaninda boyle bir muhabbet duymustum sadece.

Cevaplarınız için çok teşekkürler. Bu demek oluyor ki aradaki fiyat farkı dolayısı ile ve oyun amacıyla kullanılacaksa KC3000 daha mantıklı bir seçim mevcut fiyatlarla?

Arkadaşlar bende aynı ikilemdeyim. İkisi aynı fiyat. Hangisi daha iyidir? KC3000 hız konusunda önde mi? Doğru düzgün bir karşılaştırma bulamadım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende aynı ikilemdeyim. İkisi aynı fiyat. Hangisi daha iyidir? KC3000 hız konudunda önde mi? Doğru düzgün bir karşılaştırma bulamadım.

Ikisi de ayni fiyat ise Fury Renegade hocam. Yarim tik daha iyi bir urun diyebiliriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı