KCD2'de zor mod oynanır mı?

nexiax

Decapat
Daha fazla  
KCD 1'i bitirdim ve herkesin oyun sonu cok kolay olarak eleştridiği zorluk beni hiç rahatsız etmedi, hatta oldukça keyif aldım. Sizce ilk oynayış için açmalı mıyım?

2'de Auto save geliyor. Zorluk da baska bir degisiklik yokbaşlangıç için aşırı zor modu seçtim çünkü hiç bilmediğim bir haritayı map olmadan oynamak daha sonra yaşanılamaz bir deneyim şu an farklı bir sorum var hangi dezavantajları seçmeliyim sizce başlangıc için hangileri oyunu daha zevkli yapıyor.

Oyunu aşırı zor modda oynayacağım çünkü hiç bilmediğim bir haritaa mapsiz şekilde oynamak daha sonra yaşanmayacak bir deneyim fakat şu an kafamda başka bir soru var sizce hangi dezavantajları seçmeliyim hangileri oyunu daha eğlenceli yapar örneğin bitik belin taşıma kapasitesi nerfi sayesinde öldürdüğümüz kişilerin zırhlarını sürekli satarak oyunun ekonomisini bozmamamızı sağlaması.

Şu an bunlar seçili sizce utangaçıda seçmeli miyim?

Dosya Ekleri

• 1773514914968.png
    1773514914968.png
    650,6 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Oyunu aşırı zor modda oynayacağım çünkü hiç bilmediğim bir haritaa mapsiz şekilde oynamak daha sonra yaşanmayacak bir deneyim fakat şu an kafamda başka bir soru var sizce hangi dezavantajları seçmeliyim hangileri oyunu daha eğlenceli yapar örneğin bitik belin taşıma kapasitesi nerfi sayesinde öldürdüğümüz kişilerin zırhlarını sürekli satarak oyunun ekonomisini bozmamamızı sağlaması.

Şu an bunlar seçili sizce utangaçıda seçmeli miyim?

3 tane yetiyor yahu. Cok abartmissin. Ayrica utangaci asla secme, hamamda kizlardan hizmet alinmiyor.

Zevkine karismak istemem. Ama utangaci alma ve dusmanlarin asla teslim olmamasina neden olan bir tane vardi, ondan da kacinilabilir. Ben pek gizlilik, suc islerine sevmedigim icin onlari zorlastiran ozellikleri almistim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı