Plasma galiba direk Arch ISO'dan KDE seçtim.
Archinstall ile kurduysanız ve swap seçeneği true ise 3 parçaya bölünmüş olabilir. Swap seçeneğini deaktif edip tekrar kurun.
KDE kurdum ama bir baktım disk 3 farklı bölüme ayrılmış ve driver indiriken disk dolu hatasını alıyorum. Diski bölmeden tek disk yapmanın bir çözümü var mı? Bu arada archinstall scripti ile kuracağım geri.
Archa yabancıyım bu yüzden dediğiniz terimleri anlamadım.Şuanda sıfırdan kuruyorum archinstall scripti yardımıyla.Partition Manager'ı açıp Arch'ın kurulu olduğu diskin ekran görüntüsünü atar mısın?
Muhtemelen Root'a 20GB verdiğin için böyle oldu. Cfdisk gibi araçlarla chroot atarak Root'a verdiğin alanı artırabilirsin ya da direkt EndeavourOS kurabilirsin. Archinstall'ten daha rahat bir kullanıma sahip kurulum aracı.
Archa yabancıyım bu yüzden dediğiniz terimleri anlamadım. Şu anda sıfırdan kuruyorum archinstall scripti yardımıyla.
Kullandığım terimlerin hepsi Linux terimi. Archinstall yerine EndeavourOS ISO'su ile kurulum yapabilirsiniz. Daha rahat olur sizin için. İlla archinstall ile kuracağım derseniz de Home klasörünü ayırmasanız yeter. Swap alanınız olduğunu sanmıyorum. 3. disk alanı Boot Manager için ayrılmış muhtemelen.
Kullandığım terimlerin hepsi Linux terimi. Archinstall yerine EndeavourOS ISO'su ile kurulum yapabilirsiniz. Daha rahat olur sizin için. İlla archinstall ile kuracağım derseniz de Home klasörünü ayırmasanız yeter. Swap alanınız olduğunu sanmıyorum. 3. disk alanı Boot Manager için ayrılmış muhtemelen.
Şimdi kurulum yapıyorum swap seçeneğini yes mi yapayım no mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.