MakaveliThe90s Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.107 Çözümler 6 7 Kasım 2024 #1 Selamlar, KDE Neon kullanıyorum ve Hyprland denemek istiyorum. Aşağıdaki gibi bir görüntü elde etmek için hangi adımları uygulamam gerekiyor? Proje linki; HyDE Project [WIP] // Aesthetic, dynamic and minimal dots for Arch hyprland // With more User support inspire by https://github.com/prasanthrangan/hyprdots - HyDE Project github.com
Selamlar, KDE Neon kullanıyorum ve Hyprland denemek istiyorum. Aşağıdaki gibi bir görüntü elde etmek için hangi adımları uygulamam gerekiyor? Proje linki; HyDE Project [WIP] // Aesthetic, dynamic and minimal dots for Arch hyprland // With more User support inspire by https://github.com/prasanthrangan/hyprdots - HyDE Project github.com
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.750 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2024 #2 GitHub - prasanthrangan/hyprdots: // Aesthetic, dynamic and minimal dots for Arch hyprland // Aesthetic, dynamic and minimal dots for Arch hyprland - prasanthrangan/hyprdots github.com HyDE Cli Installation guide for HyDE-cli hydeproject.pages.dev Sırasıyla bunların kurulumunu yapın. İlk linkteki kurulum betiğini Arch Linux'a göre yazmışlar. Debian tabanında nasıl yapılır bilmiyorum, fazla uğraştırıcı olur. İkinci linkte curl olan komutu çalıştırıyorsunuz. Onda sıkıntı yok. Biraz karmaşık bir konfigürasyon olmuş. İkinci linkte bulabiliyorsanız diğer adımlara bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
GitHub - prasanthrangan/hyprdots: // Aesthetic, dynamic and minimal dots for Arch hyprland // Aesthetic, dynamic and minimal dots for Arch hyprland - prasanthrangan/hyprdots github.com HyDE Cli Installation guide for HyDE-cli hydeproject.pages.dev Sırasıyla bunların kurulumunu yapın. İlk linkteki kurulum betiğini Arch Linux'a göre yazmışlar. Debian tabanında nasıl yapılır bilmiyorum, fazla uğraştırıcı olur. İkinci linkte curl olan komutu çalıştırıyorsunuz. Onda sıkıntı yok. Biraz karmaşık bir konfigürasyon olmuş. İkinci linkte bulabiliyorsanız diğer adımlara bakabilirsiniz.
KS KS MakaveliThe90s Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.107 Çözümler 6 7 Kasım 2024 #3 Evet biraz uğraştırıcı gibi duruyor. Sakin kafayla tek tek bakacağım. Artı 0 Eksi
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 8 Kasım 2024 #4 MakaveliThe90s dedi: Evet biraz uğraştırıcı gibi duruyor. Sakin kafayla tek tek bakacağım. Genişletmek için tıkla... Başka tema uygulamak isterseniz GitHub - HyDE-Project/hyde-gallery: \\ Repository for supported HyDE themes. Galeri kısmında istediğiniz temalar olabilir. Artı 0 Eksi
MakaveliThe90s dedi: Evet biraz uğraştırıcı gibi duruyor. Sakin kafayla tek tek bakacağım. Genişletmek için tıkla... Başka tema uygulamak isterseniz GitHub - HyDE-Project/hyde-gallery: \\ Repository for supported HyDE themes. Galeri kısmında istediğiniz temalar olabilir.