KDE neon nasıldır?

Feren OS Ubuntu tabanlı bir distro. KDE masaüstü ile birlikte geliyor ve Linux Mint'in GUI package ınstaller'ını kullanıyor. Gayet performanslı ve yeni gelenler için basit. Ayrıca içinde bir sürü varsayılan tema var (KDE'nin temalarından bahsetmiyorum), tema değil de layout gibi düşün, tek seçenek ile masaüstünü tıpki Windows gibi görünmesini sağlayabilirsin mesela. Feren OS semi-rolling distrodur.

Yani Feren OS daha mantıklı diyorsunuz.

Yani Feren OS daha mantıklı diyorsunuz.
Seçim sizin, eğer KDE Neon dikkatinizi çektiyse ilk onu deneyin, kafanızı karıştırmak istemiyorum, sadece bir öneride bulundum, ayrıca topluluk tarafından gayet sevilen bir distro. Bir distro kullanmadan önce DistroWatch'tan yorumları okumanızı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Seçim sizin, eğer KDE Neon dikkatinizi çektiyse ilk onu deneyin, kafanızı karıştırmak istemiyorum, sadece bir öneride bulundum, ayrıca topluluk tarafından gayet sevilen bir distro. Bir distro kullanmadan önce DistroWatch'tan yorumları okumanızı öneririm.
Arkadaşımın dediğine şunu da eklemek isterim @PayToWinRAR. Bu dağıtım, masaüstü ortamı, window manager, init sistemi, cartı, curtu, her şeyi için Linux tarafından herkesin bir fikri ve tavsiyesi vardır. Kimisi eksremlerde fanboydur, kimisi sadece A sistemi ile kötü bir deneyim geçirmiştir ama B sistemiyle iyi bir deneyim geçirmiştir. Her kafadan bir ses çıkar. Bizim burada övdüğümüz şeylere yarın karşına çıkıp rezalet diyen insanlar da olacak. Belki bizim tavsiyelerimizi sen hiç beğenmeyeceksin ve ileride farklı bir şey kullanacaksın. Ne KDE, ne de Ubuntu tabanlı olmayan bir dağıtıma belki yöneleceksin. Herkesin deneyimi fark edebiliyor. O yüzden fikir al sadece. Son kararı hep kendin ver. Yoksa millet "Yok! Şunu kullanmalısın! B yazılımını kullan diyen salaktır!" gibi alakasız fanboy kavgaları ediyor sadece.

Arkadaşımın dediğine şunu da eklemek isterim @PayToWinRAR. Bu dağıtım, masaüstü ortamı, window Manager, init sistemi, cartı, curtu, her şeyi için Linux tarafından herkesin bir fikri ve tavsiyesi vardır. Kimisi eksremlerde fanboydur, kimisi sadece a sistemi ile kötü bir deneyim geçirmiştir. Her kafadan bir ses çıkar. Bizim burada övdüğümüz şeylere yarın karşına çıkıp rezalet diyen insanlar da olacak. Belki bizim tavsiyelerimizi sen hiç beğenmeyeceksin ve ileride farklı bir şey kullanacaksın. Ne KDE, ne de Ubuntu tabanlı olmayan bir dağıtıma belki yöneleceksin. Herkesin deneyimi fark edebiliyor. O yüzden fikir alsadece. Son kararı hep kendin ver. Yoksa millet "yok! Şunu kullanmalısın! B yazılımını kullan diyen salaktır!" gibi alakasız fanboy kavgaları ediyor sadece.

Ben KDE neon demeye karar bayağı merak ettiğim bir dağıtım çünkü.

Arkadaşımın dediğine şunu da eklemek isterim @PayToWinRAR. Bu dağıtım, masaüstü ortamı, window manager, init sistemi, cartı, curtu, her şeyi için Linux tarafından herkesin bir fikri ve tavsiyesi vardır. Kimisi eksremlerde fanboydur, kimisi sadece A sistemi ile kötü bir deneyim geçirmiştir ama B sistemiyle iyi bir deneyim geçirmiştir. Her kafadan bir ses çıkar. Bizim burada övdüğümüz şeylere yarın karşına çıkıp rezalet diyen insanlar da olacak. Belki bizim tavsiyelerimizi sen hiç beğenmeyeceksin ve ileride farklı bir şey kullanacaksın. Ne KDE, ne de Ubuntu tabanlı olmayan bir dağıtıma belki yöneleceksin. Herkesin deneyimi fark edebiliyor. O yüzden fikir alsadece. Son kararı hep kendin ver. Yoksa millet "Yok! Şunu kullanmalısın! B yazılımını kullan diyen salaktır!" gibi alakasız fanboy kavgaları ediyor sadece.
Katılıyorum, herkesin Linux'taki beklentisi farklı oluyor ve sistemden sisteme çok fark ediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı