KDE Neon kullanırken boşta çok fazla kaynak kullanıyor

YigitD123

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 3500x Anakarrt:msı A320m a pro Ekran kartı:gainward 3060 12 gb xpg 16gb ram 256 gb ssd 1tb hdd
KDE Neon kullanırken boşta çok fazla kaynak kullanıyor. Xfce'nin performansı nasıldır kullanılır mı?
Yardımcı olabilir misiniz?

Donanım:
İşlemci: 4 × 11th Gen Intel Core i3-1115G4 @ 3.00GHz
RAM: 7, 5GB
Ekran kartı: Intel UHD Graphics

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşta ne kadar RAM tüketiyor? 1,6 GB veya biraz daha altı ise bu kullanım normal. Xfce'nin tüketimi Plasma'ya göre daha düşük, cihaz boştayken 6000 MB - 1GB civarında bir kullanımı var. Xfce için Xubuntu veya Mint Xfce düşünülebilir.

Boşta ne kadar RAM tüketiyor? 1,6 GB veya biraz daha altı ise bu kullanım normal. Xfce'nin tüketimi Plasma'ya göre daha düşük, cihaz boştayken 6000 MB - 1GB civarında bir kullanımı var. Xfce için Xubuntu veya Mint Xfce düşünülebilir.

Cevabınız için teşekkür ederim boşta 2, 5GB RAM kullanıyor ve başka yerlerde de araştırdım Linux Mint Xfce kurmaya karar verdim çünkü ekran kartım ve işlemcimde iyi olmadığından dolayı rahat etmek için Xfce seçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabınız için teşekkür ederim boşta 2, 5GB RAM kullanıyor ve başka yerlerde de araştırdım Linux Mint Xfce kurmaya karar verdim çünkü ekran kartım ve işlemcimde iyi olmadığından dolayı rahat etmek için Xfce seçtim.
Normal bir kullanım. Donanımdan donanıma değişebilir RAM kullanımı.
1738150530345.png

KDE Neon kullanırken boşta çok fazla kaynak kullanıyor. Xfce'nin performansı nasıldır kullanılır mı?
Yardımcı olabilir misiniz?

Donanım:
İşlemci: 4 × 11th Gen Intel Core i3-1115G4 @ 3.00GHz
RAM: 7, 5GB
Ekran kartı: Intel UHD Graphics
Normal.
Özelleştirmeler yaptıysanız ram kullanımı artıyor.

Çoğu DE'den daha hafiftir XFCE.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı