Çözüldü KDE Neon Latte-dock yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xevanior

Megapat
Katılım
31 Ekim 2020
Mesajlar
8.916
Makaleler
16
Çözümler
159
Merhaba arkadaşlar, KDE Neon kullanıyorum. Latte-dock yüklemek istiyorum fakat kur işaretine basılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Screenshot_20210109_182251.png


@Dengesiz Kokarca @GNU or NOT @Arsenik @Zurnadürüm @deleted
 
Portage 2 paketi aynı anda derleyebiliyordu, canım Gentoo kıymetini bilemedim.

apt ile de aynı anda bir çok paketi kurabilirsiniz. Aynı anda birden fazla paket kurmakla, paket yöneticisinin birden fazla örneğinin aynı anda çalışması, farklı hususları işaret ediyor.

Kod:
apt install paket1 paket2 .... paket100

DPKG'nin tek örneği çalışabilir. Mesela aynı anda birden fazla örneği çalışsaydı neler olabilirdi. Bir yanda bir çok bağımlılığı olan bir paketi kurarken, farklı bir örneği çalıştırarak bunun bağımlıklarından birisini kaldırabilirdik. Ya da bir yandan paketi güncellerken, diğer örneği ile kaldırılması da mümkün olurdu. Buna benzer senaryolardan kaynaklı olarak, DPKG'nin aynı anda tek örneği çalışabilir. Diğer paket yöneticilerinin de aynı anda tek örneğinin çalışması bu sebeple olsa gerek.
 
Gentoo'da böyle insanı kıl eden bir kilit sistemi yok, aynı anda istediğin kadar portage instance çalıştırabiliyorsun, istediğin kadar farklı kaldırma işlemi de uygulayabiliyorsun ve hayır, hayatımda hiç istenmeyen bir sonuç almadım, neyse ki Linux'u o kadar kullanabiliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı