Çözüldü KDE Neon Latte-dock yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xevanior

Megapat
Makaleler
16
Merhaba arkadaşlar, KDE Neon kullanıyorum. Latte-dock yüklemek istiyorum fakat kur işaretine basılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Screenshot_20210109_182251.png

@Dengesiz Kokarca @GNU or NOT @Arsenik @Zurnadürüm @deleted

Bazen 2 iş yaparsam birini Snap'te diğerini APT'de çalıştırırım. İşte zeka. 😆😆
Snap paketleri cidden yavaş açılıyor. Spotify'ı bir Snap'ten bir de APT'den(Deposunu ekleyerek tabii ki.) kurmayı denedim. Uygulamanın açılış hızı olarak arada çok büyük fark vardı.

Discover'in paketleri nereden kurduğunu da çözemedim. Hem Snap hem de APT'yi birlikte kullanıyor sanırım. sudo apt update yazdığım gibi güncellemeleriniz var diyor çünkü. 😂

Snap paketleri cidden yavaş açılıyor. Spotify'ı bir Snap'ten bir de APT'den(Deposunu ekleyerek tabii ki.) kurmayı denedim. Uygulamanın açılış hızı olarak arada çok büyük fark vardı.
Snap gerçekten pişmanlık. Bir program kuracağım derken deli ediyor adamı. APT candır :D

Discover'in paketleri nereden kurduğunu da çözemedim. Hem Snap hem de APT'yi birlikte kullanıyor sanırım. sudo apt update yazdığım gibi güncellemeleriniz var diyor çünkü. 😂
Ubuntu MATE kullanıyorum, Chromium yükleyeyim dedim snap yükledi. Artık bende DEB paketiyle kurtardım olayı. Utanmasalar tüm paketleri snap olarak yükletecekler.

Ubuntu MATE kullanıyorum, Chromium yükleyeyim dedim Snap yükledi. Artık bende DEB paketiyle kurtardım olayı. Utanmasalar tüm paketleri snap olarak yükletecekler.
Chromium işi gerçekten canımı sıkmıştı. Snap'ten yüklediğini gördüm ve yarım saat sürecek gibiydi çok yavaş kuruyordu, ben de "Ctrl + C" ile iptal ettim. 😛

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı