Alicinar38K Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 KDE Neon @ tuşu çalışmıyor. Veya bana olmazsa dizüstü bilgisayar için kullanımı kolay bir dağıtım önerebilirsiniz. Son düzenleme: 4 Mayıs 2025
KDE Neon @ tuşu çalışmıyor. Veya bana olmazsa dizüstü bilgisayar için kullanımı kolay bir dağıtım önerebilirsiniz.
KS KS Alicinar38K Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #21 Terminal kullanmaya fazla gerek kalmasın ortalama olsun hızlı güncelleme alsın ama sorunsuz alsın. Artı 0 Eksi
F FimToaster Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 646 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mayıs 2025 #22 cpp kullanıcısı dedi: Ben şu anda Arch Linux kullanıyorum fakat kullanıcı dostu olduğunu söyleyemem. Sparky Linux'a kulllanıcı dostu diyebileceğimden emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hem çok kullanıcı dostu hem çok hafif olsun ve hazır kurulu kde olsun... Wiki var, forum var, kullanıcı dostu öntanımlı araç APTus(script toolbox) var. aptus [Sparky Wiki] wiki.sparkylinux.org Daha kullanıcı dostu olması için ne olabilir mesela? Artı 0 Eksi
cpp kullanıcısı dedi: Ben şu anda Arch Linux kullanıyorum fakat kullanıcı dostu olduğunu söyleyemem. Sparky Linux'a kulllanıcı dostu diyebileceğimden emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hem çok kullanıcı dostu hem çok hafif olsun ve hazır kurulu kde olsun... Wiki var, forum var, kullanıcı dostu öntanımlı araç APTus(script toolbox) var. aptus [Sparky Wiki] wiki.sparkylinux.org Daha kullanıcı dostu olması için ne olabilir mesela?