Değil işte hocam. Sattıklarım toplam 263TL (KDV Dahil Değil) ve ben KDV dahil diye seçip 263TL çektim. 310TL çekmem gerekirken. Sadece biraz zarar ettim o kadar.263 TL KDV dahildir. Bir şey olmaz.
Değil işte hocam. Sattıklarım toplam 263TL (KDV Dahil Değil) ve ben KDV dahil diye seçip 263TL çektim. 310TL çekmem gerekirken. Sadece biraz zarar ettim o kadar.
İşGüvenlikMarket çeşit çeşit ürün satıyorum. Bant Baret Eldiven Tabela Koni Yangın Tüpü.Ne dükkanı orası?
Normal şartlarda stok yazılımının fiyatın içine KDV'yi dahil etmesi lazım. Yani ekranda gözüken değerde KDV dahil olması lazım. Dayına sor bence, belki KDV dahil fiyattır.İşGüvenlikMarket çeşit çeşit ürün satıyorum. Bant Baret Eldiven Tabela Koni Yangın Tüpü.
İşGüvenlikMarket çeşit çeşit ürün satıyorum. Bant Baret Eldiven Tabela Koni Yangın Tüpü.
Hocam sorunu çözdük teşekkür ederim yardımlarınız için. KDV dahil değil fiyatlara nakit satışta var.Etiket fiyatlarında KDV hariç fiyat mı yazıyor yani dükkanda?
Genel olarak firmalar KDV hariç fiyat yazar. Herkes fatura almak istemiyor. Ama kartlı işlemlerde kdv zorunlu fakat arkadaş, KDV tutarını eklemeden 263 lira çekmiş.Etiket fiyatlarında KDV hariç fiyat mı yazıyor yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.