Kedi 10 gün yalnız kalabilir mi?

Kalamaz hocam, kedisi olan bir arkadaşınıza veya komşunuza bırakın. En son çare para karşılığı kediye bakan veteriner kliniklerine bırakın.

Kedim 10 gün yalnız kalabilir mi? Uzaktaki bir akrabam annemin ve babamın bayramda gelmesini istedi. Tabii bunlarda reddetme butonu bozuk olduğunu için kabul ettiler. Şu ana kadar o akrabanın dediği hiçbir şeye hayır demedi annem. Kedim de 10 gün yalnız kalmak zorunda. Güya tanıdıkları her gün gelecekmiş. Depresyona girer mi, felç geçirir mi? Bunları ikna edemedim, inat edip duruyorlar. Gitmekte aşırı kararlılar.

İşi sağlama al ver 40 kap yemek bir de 40 kap süt hepsini bir günde bitirirse kedi bitti.
Vazgeçtim mamasını falan komşuya ver gelince alırsın.

Yazdıklarıma kızgın atan mı dersin, kediyi 10 gün yalnız bırakmayın, kendiniz yalnız kalır mıydınız diye demogoji yapan mı dersiniz bıktım şu duyarlı ayakları yapmaya çalışanlardan. Herkesin görüşüne saygı duyuyorum, hiçte kıracak edecek bir şey yazmadım ama "Madem bu kadar düşüncelisiniz, madem bu kadar herşeyi biliyorsunuz, madem kedinin ruh halini bu kadar "bilip umursuyorsunuz", neden evinize kedi sahiplenip, kediyi küçücük bir alana hapsediyorsunuz, kendi cinsiyle kavga edip, oynayıp, miyavlaşıp, çiftleşip, gezmesine engel oluyorsunuz ? Bırakın artık duyar kasmayı, çocuk üzülmüş ve sorup, belki içime su serpilir diye rahatlamak istemiş. Bizde fikirlerimizi söylüyoruz, aynı zamanda 8.5 yıldır 2 kedi sahibi olan biri olarak. Kısacası bu kadar düşünceliyseniz hayvanları doğal ortamından neden koparıyorsunuz :)

"Madem bu kadar düşüncelisiniz, madem bu kadar her şeyi biliyorsunuz, madem kedinin ruh halini bu kadar "bilip umursuyorsunuz", neden evinize kedi sahiplenip, kediyi küçücük bir alana hapsediyorsunuz, kendi cinsiyle kavga edip, oynayıp, miyavlaşıp, çiftleşip, gezmesine engel oluyorsunuz ?

aynı zamanda 8.5 yıldır 2 kedi sahibi olan biri olarak. Kısacası bu kadar düşünceliyseniz hayvanları doğal ortamından neden koparıyorsunuz :)
Hocam normalde sizinle seviyeli bir şekilde konuşur ve size doğru olanı anlatırdım, zira siz de 8.5 yıldır kedi sevip besleyen, hayvanları eşya olarak görmeyen güzel bir kardeşimizsiniz. Ama bu düşüncelerinizden sonra vazgeçtim. Hayvanı sokaktaki şarttan kurtarıp eve almayı, onu doğal yaşamından koparmak ve eve hapsetmek olarak gören bir hayvan sever de ne bileyim, komik. Neyse.

Son düzenleme:
Ya LOTR, bir günde 40 kap mamayı bitirip ertesi gün açlıktan ölebileceğini söyleyen birinin yorumunu beğenmişsin, ben uzun uzun yazarak neden evden çıkartılmaması gerektiğini, hayvanın asıl psikolojisini bozup strese sokacak durumları anlattım ve bana dislike atmışsın. Çokta mantık arayan birine benzemiyorsun açıkçası. Tamam en kedi sever sensin ya, dünyada kedileri senden daha fazla sevip senden daha fazla değer veren kimse yok. Markete giderken bile kedini yanına al, hatta tasma da takma sokağın başında kaçıp kurtulsun senden. Bir de kedilerle ilgili rehber hazırlamış 🤦‍♂️

bir günde 40 kap mamayı bitirip ertesi gün açlıktan ölebileceğini söyleyen birinin yorumunu beğenmişsin
1656600335288.png

Tamam en kedi sever sensin ya, dünyada kedileri senden daha fazla sevip senden daha fazla değer veren kimse yok. Markete giderken bile kedini yanına al, hatta tasma da takma sokağın başında kaçıp kurtulsun senden. Bir de kedilerle ilgili rehber hazırlamış 🤦‍♂️

Beni tanıyan tanıyor, bilen biliyor. Size hayatta bol şans.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size de bir kedinin bir günde 40 kap mamayı bitirip bitiremeyeceği konusundaki düşünme kısmında başarılar dilerim, uzun sürecek gibi duruyor. Tez konusunu yapın, kedi rehberinize eklersiniz.
O emojinin, yazılan cümlenin anlamsızlığına ve mantıksızlığına atıldığını kavrayacak donanıma sahip olmadığınızı ilk cümlenizde anladığım için sizinle polemiğe girmedim zaten. Sizin adınıza üzgünüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı