Zaten size direkt değil sözlerim, umarım bir çare bulursunuz.Ben bırakmam da ailemdekiler çöpe fırlattı vicdanını.
Kedim 10 gün yalnız kalabilir mi? Uzaktaki bir akrabam annemin ve babamın bayramda gelmesini istedi. Tabii bunlarda reddetme butonu bozuk olduğunu için kabul ettiler. Şu ana kadar o akrabanın dediği hiçbir şeye hayır demedi annem. Kedim de 10 gün yalnız kalmak zorunda. Güya tanıdıkları her gün gelecekmiş. Depresyona girer mi, felç geçirir mi? Bunları ikna edemedim, inat edip duruyorlar. Gitmekte aşırı kararlılar.
"Madem bu kadar düşüncelisiniz, madem bu kadar her şeyi biliyorsunuz, madem kedinin ruh halini bu kadar "bilip umursuyorsunuz", neden evinize kedi sahiplenip, kediyi küçücük bir alana hapsediyorsunuz, kendi cinsiyle kavga edip, oynayıp, miyavlaşıp, çiftleşip, gezmesine engel oluyorsunuz ?
Hocam normalde sizinle seviyeli bir şekilde konuşur ve size doğru olanı anlatırdım, zira siz de 8.5 yıldır kedi sevip besleyen, hayvanları eşya olarak görmeyen güzel bir kardeşimizsiniz. Ama bu düşüncelerinizden sonra vazgeçtim. Hayvanı sokaktaki şarttan kurtarıp eve almayı, onu doğal yaşamından koparmak ve eve hapsetmek olarak gören bir hayvan sever de ne bileyim, komik. Neyse.aynı zamanda 8.5 yıldır 2 kedi sahibi olan biri olarak. Kısacası bu kadar düşünceliyseniz hayvanları doğal ortamından neden koparıyorsunuz![]()
Belki bedenen hayatta olur ama ruhen ölmüş olur.Gerçekten mi? Ölür mü?
Her gün kedi sahibi bir tanıdığı gelip sevecekmiş, manasına suyuna falan bakacakmış.
bir günde 40 kap mamayı bitirip ertesi gün açlıktan ölebileceğini söyleyen birinin yorumunu beğenmişsin
Tamam en kedi sever sensin ya, dünyada kedileri senden daha fazla sevip senden daha fazla değer veren kimse yok. Markete giderken bile kedini yanına al, hatta tasma da takma sokağın başında kaçıp kurtulsun senden. Bir de kedilerle ilgili rehber hazırlamış![]()
O emojinin, yazılan cümlenin anlamsızlığına ve mantıksızlığına atıldığını kavrayacak donanıma sahip olmadığınızı ilk cümlenizde anladığım için sizinle polemiğe girmedim zaten. Sizin adınıza üzgünüm.Size de bir kedinin bir günde 40 kap mamayı bitirip bitiremeyeceği konusundaki düşünme kısmında başarılar dilerim, uzun sürecek gibi duruyor. Tez konusunu yapın, kedi rehberinize eklersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.