Kedi 10 gün yalnız kalabilir mi?

Kardeş, ben zekamın zekatını versem senin kalan ömrünü tamamlamana yeter, boşa çırpınma hadi işine bak. Git kedi rehberine bir iki saçma argüman filan ekle sen.
Bahsettiğiniz zekanız ile "bir kedinin bir günde 40 kap mama yiyebileceğini" yazan bir mesajı beğendiğimi iddia ediyorsunuz. Üstelik ben neredeyse bir yıl önce yazmış olduğum rehberimde yavru ve yetişkin kedilerin obez olmaması için gerekli olan mama saat ve takvimini ayrıntılı olarak yazmışken :) Ups! Yine kıvırdım değil mi? Üzgünüm, benim hatam.
 
Kedi besleyen biri olarak söylüyorum kedinizin öleceğini falan sanmıyorum yeterince kap maması olursa ve biri her gün gelip kontrol ederse çok sorun çıkmaz ama geri döndüğünüz zaman illaki psikolojik olarak sorun olacaktır ama zamanla geçiceğini sanıyorum güvendiğiniz birine söylerseniz her gün kontrol için ve siz kendi koyduğunuz mama kapları haricinde kişiden düzenli olarak suyunu tazelemesini isteyin bazı akıllı su kapları var bittikçe dolan türden onlardan kullanabilme şansınız varsa gölgelik serin bir yerde kullanmanızı tavsiye ederim pencerelerin önü mümkünce açık olsun ama pencere açık olmasın evin havalanması için kedinin erişemeyeceği yerlerden havalandırmanız da ayrıtten güzel olur kediyi kontrole gelecek kişiler güvenilir ise sorun çıkmaz her gün gelip 1 saat kadar kontrol etse sorun çıkacağını sanmıyorum ama kontrol ettiğinden emin olun hatta fotoğraf veya video isteyebilirsiniz hem kedinizin nasıl olduğunu görürsünüz hem de kontrol ettiğinden emin olursunuz tavsiyelerim bu kadardı teşekkürler saygılar.
 
Kedi besleyen biri olarak söylüyorum kedinizin öleceğini falan sanmıyorum yeterince kap maması olursa ve biri her gün gelip kontrol ederse çok sorun çıkmaz ama geri döndüğünüz zaman illaki psikolojik olarak sorun olacaktır ama zamanla geçeceğini sanıyorum güvendiğiniz birine söylerseniz her gün kontrol için ve siz kendi koyduğunuz mama kapları haricinde kişiden düzenli olarak suyunu tazelemesini isteyin bazı akıllı su kapları var bittikçe dolan türden onlardan kullanabilme şansınız varsa gölgelik serin bir yerde kullanmanızı tavsiye ederim pencerelerin önü mümkünce açık olsun ama pencere açık olmasın evin havalanması için kedinin erişemeyeceği yerlerden havalandırmanız da ayriyeten güzel olur kediyi kontrole gelecek kişiler güvenilir ise sorun çıkmaz her gün gelip 1 saat kadar kontrol etse sorun çıkacağını sanmıyorum ama kontrol ettiğinden emin olun hatta fotoğraf veya video isteyebilirsiniz hem kedinizin nasıl olduğunu görürsünüz hem de kontrol ettiğinden emin olursunuz tavsiyelerim bu kadardı teşekkürler saygılar.
Haklısınız ben de aynı şeyi yazdım. Kağıt üzerinde ölmez, mamasını yer suyunu içer yaşar elbette. Ama ben kedimi asla 10 gün yalnız bırakmazdım. Atlanılmaması gereken nokta bu. Bu da kişinin tercihi elbette.
 
Haklısınız ben de aynı şeyi yazdım. Kağıt üzerinde ölmez, mamasını yer suyunu içer yaşar elbette. Ama ben kedimi asla 10 gün yalnız bırakmazdım. Atlanılmaması gereken nokta bu. Bu da kişinin tercihi elbette.

Siz de haklısınız ben de kedimi hiç 10 gün yalnız bırakmadım ama gün içinde bıraktığım çok fazla oluyor 12 saate kadar bırakabiliyorum rahatlıkla alıştıktan sonra sorun olmuyor geceleri uyumamazlık falan yapmıyor maması ve suyu varsa bir de oyuncaklar ben bunu eklemeyi unutmuşum oyuncakları da erişilebilecek konumda olması lazım ve dikkat çekici şeyler olursa daha da güzel olur.
 

Geri
Yukarı