Kedi aşılarını yaptırılıp evde bakılır mı?

Genelde 2 ayda 1 olacak şekilde iç dış parazit uygulaması öneriyorlar.
Fazla ya bence o kadarı. Benimkiler hep evde zaten, sadece bizle etkileşime giriyorlar. Hani eve geldiğiniz kıyafetlerden bile bulaşabilir muhabbeti yapılıyor genelde ama biz evde dışarıdan geldiğimiz kıyafetlerde oturmuyoruz zaten.

Fazla ya bence o kadarı. Benimkiler hep evde zaten, sadece bizle etkileşime giriyorlar. Hani eve geldiğiniz kıyafetlerden bile bulaşabilir muhabbeti yapılıyor genelde ama biz evde dışarıdan geldiğimiz kıyafetlerde oturmuyoruz zaten.
Siz görmeden herhangi bir böcek yerse de parazitlenebiliyor. Bir yakınımın kedisi "kelebek" yediği için parazitlenmişti. Dikkat etmekte fayda var.

Bende bir sokak kedisi var, aşırı uysal. Dişi bir kedi sabahtan akşama kadar bizim evde. Gece olunca dışarı çıkarıyorum uyuması için yani evde uyutmuyorum. Bu kedi için kötü bir şey mi, iyi bir şey mi? Aşılarını yaptırıp eve alınır mı?

Aşılarını yaptırıp bir de kısırlaştırırsanız hiçbir sorun olmaz. Çünkü dişi kedi eğer 5-6 tane yavru kedi istemiyorsan kısırlaştırıp alabilirsiniz eve.

Ben büyük sarman sokak kedisi aldım. Kulağında v şeklinde ufak bir kesik var. Ameliyatlı kedilere yapıyorlarmış diyorlar. Daha önce ev kedisiydi belki, kolay alıştı.
Bizim kedi kısırlaştırıldıktan sonra onun da kulağa v şeklinde kesik atmışlar.

Anladım düşünüyorum ama fiyatları görünce aşı insan biraz korkuyor.

Aslan gibi büyüyor ya 😅

Arkadaşlar yani bir bilginiz var mı devlet ucuza aşı yapıyormuş. Kısırlaştırma vs.

Kısırlaştırmaya 2500 TL istediler benden.
Devlette yaptırırsanız kulağında kesik bırakıyorlar ona göre yaptırın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00