Kedi aşırı tüy döküyor ve halsiz gibi

TheEmrys7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba veterine gitmeden bir araştırmak istedim,

British 7-8 aylık Kedim normalde çok oynar, zıplar, koşar kendi halinde takılırdı. Son birkaç gündür çok durağan uyuyor. Sürekli halsiz gibi ve aşırı derecede de tüy döküyor. Acaba nedendir?

Aynı doğumdan diğer kedinin sahibine sorduğumda ise o da bugünlerde sürekli uyuduğunu ve tüyü çok döküldüğünden bahsetti. Bilgi sahibi olan var mı?

Son düzenleme:
Yakın zamanda mama değişikliği yaptınız mı? Aşıları tam mı? İlgisiz kalarak depresyona girmiş de olabilir.

Merhaba veterine gitmeden bir araştırmak istedim,

British 7-8 aylık Kedim normalde çok oynar, ZIP'lar, koşar kendi halinde takılırdı. Son birkaç gündür çok durağan uyuyor. Sürekli halsiz gibi ve aşırı derecede de tüy döküyor. Acaba nedendir?

Aynı doğumdan diğer kedinin sahibine sorduğumda ise o da bugünlerde sürekli uyuduğunu ve tüyü çok döküldüğünden bahsetti. Bilgi sahibi olan var mı?

Benim kedim de böyle kış geliyor diye mi acaba ben de merak ediyorum

Yakın zamanda mama değişikliği yaptınız mı? Aşıları tam mı? İlgisiz kalarak depresyona girmiş de olabilir.
1 ay önce yaptım mama değişikliği daha kaliteli olarak varsayılana geçiş yapmıştım. Aşıları tam. İlgiyi de hep veriyorum. Kendisi gelir zaten yanıma hep.

En basitinden hastalanmış bile olabilir veterinere götürseniz ne olacak ki. Birde hasta olmasa bile vitamin hap takviyesi öneririm benim annem eksiksiz her gün veriyor.

En basitinden hastalanmış bile olabilir veterinere götürseniz ne olacak ki. Birde hasta olmasa bile vitamin hap takviyesi öneririm benim annem eksiksiz her gün veriyor.
Vitamini veriyorum zaten hocam ben de veterinere gitmeden önce bir araştırayım dedim zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı