Evet sorun hastalık bile olabilir yakın zamanda veteriner öneririm hocam.Vitamini veriyorum zaten hocam ben de veterinere gitmeden önce bir araştırayım dedim zaten.
Evet sorun hastalık bile olabilir yakın zamanda veteriner öneririm hocam.Vitamini veriyorum zaten hocam ben de veterinere gitmeden önce bir araştırayım dedim zaten.
Hangi mamaya geçtiniz acaba? Bildiğiniz üzere British aslında bir tür değil tamamen üretilmiş bir yeni cins, hastalıkları çok olan bir cins hem de. Mama kediye uygun olmayabilir, normal değil bu durum.1 ay önce yaptım mama değişikliği daha kaliteli olarak varsayılana geçiş yapmıştım. Aşıları tam. İlgiyi de hep veriyorum. Kendisi gelir zaten yanıma hep.
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Şöyle cevaplayım sorularınızı ( @mertlev @snageX ) vitamin olarak günlük nohut tanesi cıvarlarında gimcat malt-soft paste extra veriyorum. Stesli bir durum olarak yakın zamanda evi değişti ama eski evine geldi zaten alışkın olduğu ev belki bu mu etkilemiştir bilemiyorum ama 1 haftayi geçti eve geleli çok keyifliydi sadece dün tam gün neredeyse kıpırdamadan uyudu ve halsiz gibiydi bugün daha iyi geziyor ve de ilk defa bu kadar çok tüy döküyor sanırım. Tüy dökmesi mevsim geçişinden olabilir belki de. Mama olarak da 1 aya yakın süre oldu sanırım Whiskas'dan, Hills'e geçtim.
Kedi aslında ablamın ablam görevde olduğu için ben bakıyorum ve pek bilgi birikimim yok. Eğer britishler için kesinlike şu mama kullanılmalı şu vitamin kullanılmalı şu yapılmalı denilen bir durum varsa söyleyebilirsiniz.
@TheEmrys7 british kediler zaten ömrü hayatlarında sürekli ağrılar ile yaşayan bir kedi cinsi. Veteriner kontrolüne getirip tedavisini yaptırın gerekeni size söyleyecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.