Kedi beslemek istiyorum

• Konuyu başlatan Redburne
  • Başlangıç Tarihi
Öncelikle satın almayı aklından çıkar. Satın alacaksan hiç alma hiç besleme daha faydan olur.

Barınaktan ya da sokaklardan çok daha cana yakın kediler bulabilirsin. 10 Seneden fazladır evimde ve mahallemde kedi besliyorum, sokaktan kurtardığın can çok daha kıymetli. Diğer türlü petshoptan aldığın kedinin yerine o kafase 2 tane daha kedi alınacak, arz talep olduğu sürece bu hayvan ticareti sürekli devam edecek.

Allah onlara uzun ömürler versin. Sizde sahiplenerek sevap işliyorsunuz. Benimde az biraz 6 yıllık tecrübem var. Benim kız 6 yaşında. Öyle birşeye denk gelmedim. Demek ki olabiliyor.

Allah onlara uzun ömürler versin. Sizde sahiplenerek sevap işliyorsunuz. Benimde az biraz 6 yıllık tecrübem var. Benim kız 6 yaşında. Öyle birşeye denk gelmedim. Demek ki olabiliyor.
Ben kendi tecrübelerimi yazdım olabilecek şeyler bunlar. Evet sizlerde olmamış olabilir ama arkadaşta olmayacağı anlamına gelmez. Güzel dilekleriniz için teşekkür eder iyi geceler dilerim.

melez Scottish Fold bence en iyi ve en tatlı kedilerden ALLAH bağışlasın

İfadeler: WTC
Bizimki 2 sene olacak alalı. En kaliteli mamayı veriyoruz ama hep yumak yumak tüy döküyor. Ama çok seviyoruz onu.
Bu da bizim paşa.

Dosya Ekleri

• IMG-20210416-WA0001.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 51
Konu açılalı çok olmuş ama bana kalırsa sokak hayvanlarını besleyin elinizden geldiği kadar. Evinizde bir kedi beslerseniz çok alışırsınız. Bende kedi besliyordum evde ancak tüm aşıları tam olmasına rağmen kaybettik geçen ay. Çok üzülmüştüm haliyle. Bir daha ömrü benden kısa bir hayvan beslemem. Sokağa yemek ve su bırakıyorum arada. Yerinde sağ olsunlar bağlanmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…