Kedi için ev içinde yuva yapmak

KonuKilit

Decapat
Yer
BruhKöy
Kedime kartondan veya tahtadan bir yuva yapmayı düşünüyorum, kedim üstü kapalı alanları tam sığacağı alanları veya etrafı kapalı olan alanlara bayılıyor. Nasıl bir şey yapayım? Kedim sever mi? Etrafı nasıl olmalı? Bana biraz fikir verirseniz sevinirim. Kartondan olmak zorunda değil tahtadan da yapabilirim ama kartondan olursa sevinirim. 🙂

Dosya Ekleri

• download.jpg
    download.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 99
  • maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 95
  • karton_ev_kedi_ana-620x375.jpg
    karton_ev_kedi_ana-620x375.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 104
  • kartondan-kedi-evi-nasil-yapilir-mimuu-com-4.png
    kartondan-kedi-evi-nasil-yapilir-mimuu-com-4.png
    152,3 KB · Görüntüleme: 205
Kedime kartondan veya tahtadan bir yuva yapmayı düşünüyorum, kedim üstü kapalı alanları tam sığacağı alanları veya etrafı kapalı olan alanlara bayılıyor. Nasıl bir şey yapayım? Kedim sever mi? Etrafı nasıl olmalı? Bana biraz fikir verirseniz sevinirim. Kartondan olmak zorunda değil tahtadan da yapabilirim ama kartondan olursa sevinirim. 🙂
Bence attığınız ilk fotoğraf gibi yapın.

Hocam ben kendi kedim için aşağıdaki evi yapmıştım. Çok sevmişti. Tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bakacağım.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı