Kedi ısırığı bir sorun çıkartır mı?

RglarX

Hectopat
Daha fazla  
Kedim biraz fazla asabi ve oyun oynamak istiyor ama fazla oynandığında ise asabileşiyor. Az önce bu dediğim oldu ve beni (tam emin değilim) sağ elimin işaret parmağımdan damarın geçtiği bölgeden ısırdı 2 tarafınıda, bir sorun yaratır mı? Dışarı çıkmıyor ve kuduz aşısını daha yaptıramadık ama uzun süredir bizimle bir sorunu varmış gibi gözükmüyor. Bir öneriniz falan var mı şu an olmasa da yarın falan hastaneye gitmeli miyim yoksa ben mi bu kadar abartıyorum?
Not: Dediğim gibi belki damar kısmından ısırmamış da olabilir, şu anda kanaması durdu ama hala sızlıyor.

Kuduz hastalığı kapabilirsiniz aşı yaptırmakta fayda var yaptırmazsanız kendinize su içemez hale gelirsiniz.

Şu ana kadar çok fazla ısırdı ve tırmaladı bir şey olmadı dışarı falanda çıkmıyor sadece aylar önce ilk geldiğinde dışarıdan sahiplenmiştik bu kadar. emin misiniz? (kuduz mevzusunu kassediyorum su olayını biliyorum.)

Şu ana kadar çok fazla ısırdı ve tırmaladı bir şey olmadı dışarı falanda çıkmıyor sadece aylar önce ilk geldiğinde dışarıdan sahiplenmiştik bu kadar. Emin misiniz? (kuduz mevzusunu kassediyorum su olayını biliyorum.)

Kuduz hastalığı tehlikelidir gidip bir veterinere falan gidip bir kuduz aşısı yaptırın kedinize kendinizde aşı yaptırın su olayına gelirsekte o hastalık su içmek istediğinizde içirtmiyor öyle bir hastalık.

Kedim biraz fazla asabi ve oyun oynamak istiyor ama fazla oynandığında ise asabileşiyor. Az önce bu dediğim oldu ve beni (tam emin değilim) sağ elimin işaret parmağımdan damarın geçtiği bölgeden ısırdı 2 tarafınıda, bir sorun yaratır mı? Dışarı çıkmıyor ve kuduz aşısını daha yaptıramadık ama uzun süredir bizimle bir sorunu varmış gibi gözükmüyor. Bir öneriniz falan var mı şu an olmasa da yarın falan hastaneye gitmeli miyim yoksa ben mi bu kadar abartıyorum?
Not: Dediğim gibi belki damar kısmından ısırmamış da olabilir, şu anda kanaması durdu ama hala sızlıyor.

Kediniz kuduz aşılarını oldu mu fakat aşı olmakta fayda var.

Kuduz hastalığı tehlikelidir gidip bir veterinere falan gidip bir kuduz aşısı yaptırın kedinize kendinizde aşı yaptırın su olayına gelirsekte o hastalık su içmek istediğinizde içirtmiyor öyle bir hastalık.

Neden su içemiyoruz merak ettim.

Aşılarını eksik etmeyin. Bazen oyun oynarken, birazcık aşka gelip mıncıklayayım derken bile ısırık, tırmalama gibi şeylerle karşılaşılabiliyor kedilerde. Sevimliliğine dayanamayıp mıncıklayarak sevmek istediğimde çok yaşadım bu durumu. Ben bir problem yaşamadım ama tabii her zaman için bir açık yarada enfeksiyon riski vardır. Bir şey olacağını sanmıyorum eğer gerçekten dışarı çıkmıyorsa enfeksiyon kapmış olma riski pek olmaz diye düşünüyorum. Yine de sana bağlı. İçin çok huzursuz oluyorsa gidebilirsin tabii hastaneye. Bundan sonrası içinse aşı yaptırarak önlemini almakta çok fayda var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı