Kedi kaybolunca ne yapılmalı?

Mifly

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3-3110M Hd Graphics 4000 8 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba, benim mıncır adında bir kedim vardı 4 yıldır besliyordum 2 yıl köyde besledim oyuncuydu. Dışarıda köpeklerle kavga ederdi hiçbir şey olmazdı. Sonra zaten şehre aldık mıncırı. 1 hafta önce okuldan eve geldiğimde mıncır evde yoktu 1 hafta geçti gelmedi hala şehre de alışık zaten çipi var aşıları da tam kısırlaştırdık zaten. Ne yapmamız lazım şu an? (düzenleme: Mıncır tekir ve erkek)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Sosyal medya üzerinden aramak ve sokaklara ilan afişi asmaktan başka bir çare yok gibi duruyor. Arkadaş galiba Mikroçipi GPS zannediyor lakin Mikroçip takip cihazı değil, kimliğini ve sahibini doğrulamak içindir.

Geçmiş olsun. Sosyal medya üzerinden aramak ve sokaklara ilan afişi asmaktan başka bir çare yok gibi duruyor. Arkadaş galiba Mikroçipi GPS zannediyor lakin Mikroçip takip cihazı değil, kimliğini ve sahibini doğrult.

Teşekkürler çok üzgünüm böyle bir olay yaşandığı için normalde hep geri dönerdi canım kedimin kaçmadan önce son çektiğim fotoğraf bu :(

Dosya Ekleri

• 1290FBC9-577F-496A-AC42-F9BAEE7247B7.jpeg
    1290FBC9-577F-496A-AC42-F9BAEE7247B7.jpeg
    64,1 KB · Görüntüleme: 43
1- etraftaki veterinerlere haber salın. Biri sizin kedinizi bulup veterinere getirebilir o zaman size haber verirler.
2- esnaflara gidip sorun esnafların kapıları genelde açık olur kediler özellikle ev kedileri böyle mekanlara giriyor esnaf da biraz hayvanseverse ses etmiyor orada bakıyor.
3- afiş bas etraftaki direklere as.

1- etraftaki veterinerlere haber salın. Biri sizin kedinizi bulup veterinere getirebilir o zaman size haber verirler.
2- esnaflara gidip sorun esnafların kapıları genelde açık olur kediler özellikle ev kedileri böyle mekanlara giriyor esnaf da biraz hayvanseverse ses etmiyor orada bakıyor.
3- afiş bas etraftaki direklere as.

Hocam yarın yapacağım önerileriniz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı