serdar k.
Megapat
Onun sağlığı için kısırlaştırmak gerekli diye düşünüyorum. Kızgınlığa filan giriyor mu?
Evet giriyor.
Onun sağlığı için kısırlaştırmak gerekli diye düşünüyorum. Kızgınlığa filan giriyor mu?
Evet giriyor.
Kedim 4 yaşında dişi ve kısır değil. Bir kez doğum yaptı. Maddi yönünden değil da daha çok davranışları vb. değişir mi diye korkuyorum.
Tecrübesi olan arkadaşlar var mı acaba?
Şu an n&d düşük tahıllı kuzu etli yetişkin maması kullanıyorum. Kısırlaştırılmış kedi maması mı almam gerekiyor artık?
Teşekkürler.
Kediniz eğer bir kez doğum yaptıysa kısırlaştırmanız da fayda var. Hem onun için hem kendiniz için.
Kedini kısırlaştırılacağın yerde sen de ol mutlaka, benim kedimin kulağından üçgen şekilde parça almışlar, kısırlaştırılmadan önce yoktu o kesik.
Kısırlaştır.Kısırlaştırmakta kararsız kaldım ne yazık ki. Veterinere sorsam gel kısırlaştıralım der hemen.
Kısırlaştırın kediyi, ona zarar verecek bir şey değil. Kesik dediğim de şöyle bir şey, biz belediyede yaptırmıştık. Sokak kedilerine yapıyorlarmış bir daha kısırlaştırılmasın diye.Kısırlaştırmakta kararsız kaldım ne yazık ki. Veterinere sorsam gel kısırlaştıralım der hemen.
Kısırlaştırın kediyi, ona zarar verecek bir şey değil. Kesik dediğim de şöyle bir şey, biz belediye de yaptırmıştık. Sokak kedilerine yapıyorlarmış bir daha kısırlaştırılmasın diye.
Aynen ben de özelde yapmadıklarını öğrendim. Bu işlem yapıldığı zaman kedinin yanında değildim keşke olabilseydim.Özellerde yapılmıyor belediyeler yağıyor yazdığınız gibi bende kedimi ilk belediyeye götürdüm kulağını keseceklerini söyleyince vazgeçip özelde yaptırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.