Teşekkür ederim.@Nizel G, sağlık ocağına gitseniz de sizi devlet hastanesine yönlendirirler çünkü sağlık ocakları, kuduz aşısını yapamıyor. Kuduz aşısı olmanız gerek.
Son düzenleme:
Teşekkür ederim.@Nizel G, sağlık ocağına gitseniz de sizi devlet hastanesine yönlendirirler çünkü sağlık ocakları, kuduz aşısını yapamıyor. Kuduz aşısı olmanız gerek.
Rica ederiz, ilk müdahale olarak sabunlu suyla iyice yıkayıp, sonrasında kolonya veya dezenfektan ile dezenfekte edebilirdiniz. Bu tarz durumlarda aklınızda bulunsun.Herkese teşekkür ederim. Hastaneye gidiyorum.
Tedavisi var, neredeyse dünyanın her yerinde mevcut ve çok ucuz, kuduz da inanılmaz yavaş ilerleyen bir hastalık. Virüs günde sadece 1 santimetre ilerler. Sırf kuluçka süresi bir haftadan başlar, bir yıla kadar sürer. Lütfen uydurmayalım.@EVANESCENCE, sanmıyorum. Sağlığın şakası olmaz. Şakasını yapıyorsa da kendi sorunu çünkü kuduz hastalığına yakalandıktan sonra tedavisi yok ve maksimum bir hafta içerisinde ölümle sonuçlanıyor.
Isırılma için hastaneye gidin.
Tedavisi var, neredeyse dünyanın her yerinde mevcut ve çok ucuz, kuduz da inanılmaz yavaş ilerleyen bir hastalık. Virüs günde sadece 1 santimetre ilerler. Sırf kuluçka süresi bir haftadan başlar, bir yıla kadar sürer. Lütfen uydurmayalım.
Tedavi edilmediğindeyse ölüm oranı yüzde yüzdür.
İnsanlarda kuduz aşısı ısırıldıktan sonra yapılıyor farkında mısınız bilmiyorum. Patojen vücuda girdikten sonrasına tedavi denir.@singlenerve, kuduza yakalandıktan sonra tedavisi yok diye belirtiyorum. Kuduz hastalığına yakalanmadan önce aşısını olabilirsiniz, tedavisi bu. Başka da tedavisi yok, kaynak gösterirseniz de incelemek isterim. Birilerine uydurmayın diye sallamaktan ziyade önce siz okuduğunuzu anlayın![]()
@333365 Hocam "hastalığa yakalanmak" tan bahsetmiş. Isırılmak değil.İnsanlarda kuduz aşısı ısırıldıktan sonra yapılıyor farkında mısınız bilmiyorum. Patojen vücuda girdikten sonrasına tedavi denir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.