Kedi tırmalaması için hastaneye gidilir mi?

Yanlış yönlendirme gibi olmasın ama güzelce yıka yeterli, ufacık bir çizik o. Benim sağda solda kurtardığım yavru kedilerden yediğim pençelerin haddi hesabı yok. Elimden kolumdan kan damlardı yere bir kere bile hastaneye gitmedim. Bol suyla yıkayıp kolonya döküyordum, çok derin yerlere yara bandı yapıştırıyordum. Belki hastaneye gitmem gerekirdi ama bir şey olmadı hiç.

Yanıtlar için teşekkürler sanırım gitmeyeceğim zaten bir kanama vs. olmadı.

Başka bir kaza olursa diye söylüyorum, sadece hastaneye gitmenize gerek yok, eczane'ye gidip birine bakmasını rica ederseniz bakabilir, benim diz'ime küçük dikiş atılmıştı, pansuman için hastaneye değil eczane'ye gidiyorduk ve yapıyorlardı, eczane sadece ilaç almanıza yaramaz :)

Başka bir kaza olursa diye söylüyorum, sadece hastaneye gitmenize gerek yok, eczane'ye gidip bakmasını rica ederseniz bakabilir, benim ayağıma küçük dikiş atılmıştı, pansuman için hastaneye değil eczane'ye gidiyorduk ve yapıyorlardı.
Dikiş veya pansuman için binamızın yanındaki sağlık ocağına gidiyorum. Bu farklı bir durum bu nedenle sorma gereği duydum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı