Kedileri sever misiniz?

Bim'in önünde sevmek için yeltendiğim kedi beni tırmalayacaktı. Kedilerden soğudum ondan sonra. Artık sokak köpeklerini seviyorum. Biraz büyükçe olsalar da sevilince değerinizi biliyor, size eşlik bile ediyorlar yolda.

Tabi saldırgansalar sıkıntı ama.
 
Kedileri de köpekleri de çok severim. Ancak kediler daha temiz hayvanlar gibime geliyor. Eğer evde sahiplenebilecek olsam kedi sahiplenirdim. Çok ilginç hayvanlar.
 
Hasta kedileri kurtarır bakarım onun dışında evime kedi almam evimin disinda bir sürü kedi ben dışarı çıkınca geliyor onun dışında kedileri sevmem.
 
Bizim sokaktakiler hariç kedi-köpek severim. İleride bahçeli bir yerim olursa da köpek bakmayı düşünüyorum. Kapalı alanda hayvan bakmaya sıcak bakmıyorum.
 
O beni sevmese de ben onu seviyorum 😀
Ekran Alıntısı.PNG
 
Evet çok severim. Yıllardır bir sürü kedi beslemişimdir. Hala apartmanın arka bahçesinde bir sürü kedi besliyorum. Güzel bir his. Köpek, kedi, kuş tüm canlıları severim.
WhatsApp Image 2021-01-08 at 13.03.07.jpeg

Yani şunu kim sevmez yav. 😍 Merdivenden kafayı uzatıp beni görünce yukarı gidiyor. Oyun yapıyor. :) 3 yıl önce sokakta buldum. Ankara kedisi ama sağır değil ve üstelik iki gözü mavi. Küçücüktü şimdi kocaman oldu.
 

Geri
Yukarı