Kedim delirdi

At0mik Bruh

Picopat
Yer
Bruhistan
Daha fazla  
Meslek
Oyun geliştiricisi
Merhabalar,

2 yaşında bir kedim var. Normalde biraz yaramaz ama bu aralar fazla olmaya başladı. Mesela odadan çıkacağım sırtıma atlıyor. Koltukta oturuyorum arkama atlıyor. Ve biraz az mama yiyor. Oruç mu tutuyor ne

Depresyonda olabilir mi? Eğer hasta değilse tabi. Erkek mi?

Kedim erkek. Ben onla oyun oynamak istiyorum ama oynatmıyor. Alıyorum oyuncağı kendim oynuyorum. Bir de çok kıskanç.

Depresyonda olabilir mi? Eğer hasta değilse tabii. Erkek mi?

Ben olunca her zaman aktif. Sadece ben olmayınca uyuyor. hiçbir hastalığı da olmadı maşallah.

Bu da kendisi.

Çok tatlı maşallah nazar değmesin, onla oyun oynayın sürekli sevin onu.

Çok tatlı biraz onunla oyunlar oynayın, belki eğlenir.

Teşekkür ederim. Ben bu aralar yanında olamıyorum çünkü yan komşumuz korona oldu ve anneannemde kalmak zorunda kaldım. Ama arada onu alıp anneannemlere götürüyorum. Zaten alışık. Arada da ben geliyorum ben gelince halıda yuvarlanmaya başlıyor.

Muhtemelen her erkek kedi gibi enerjisini atmak isteyecektir, kısır olduğunu varsayıyorum, güreşin kendinizle kavga edin 10 dakika alıp eğlenseniz yorulur böyle aksiyonlara kalkmaz.

Kısırlaştıracaktık virüs çıktı. Her zaman onu alıp mıncıklıyorum ama mıncıklanmayı çok sevmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…