Uyuma şeklinde bir anormallik yok, bazı kediler o şekilde yatıyor. Ayrıca ilerde tekrar böyle bir durum yaşama ihtimaliniz yüksek. Yaşı geçmeden kısırlaştırın bence, ilerde sıkıntı olabiliyor. Evcil kedileri de çok sık dışarı çıkarmanıza gerek yok, oyuncak vs. alın ve birlikte vakit geçirin yeterli. Ek olarak şunu da belirteyim; yanına bir kedi daha alırsanız ne kadar rahatladığınıza şaşırırsınız.Ona birkaç komut öğrettim. Şimdi git getir oynuyoruz. Getir deyince getiriyor ve yat deyince yatıyor. Sonra da uyuyor. Uyurken de insan gibi sırtüstü uyuyor. Düzeldi gibi.
Başka kedileri çok seviyor. Balkona çıkarttım kendisini. Dışarıdaki kedilerle iletişim kuruyor. Birbirleriyle anlaşıyorlar. Daha önceden balkona çim ekmiştim çim yemeye başladı.
Uyuma şeklinde bir anormallik yok, bazı kediler o şekilde yatıyor. Ayrıca ileride tekrar böyle bir durum yaşama ihtimaliniz yüksek. Yaşı geçmeden kısırlaştırın bence, ileride sıkıntı olabiliyor. Evcil kedileri de çok sık dışarı çıkarmanıza gerek yok, oyuncak vs. alın ve birlikte vakit geçirin yeterli. Ek olarak şunu da belirteyim; yanına bir kedi daha alırsanız ne kadar rahatladığınıza şaşırırsınız.
Ayrıca erkek kedilerin kısırlaştırılması dişilerden daha kolay, çoğu zaman yakalık takmaya bile gerek kalmıyor.
Zaten ilk kediyi kabullenmişler, siz ikinciyi de alın eve getirin birkaç gün hayıflanırlar ama çabucak alışırlar merak etme. Çevrem asla eve kedi almam diyen dayılarla doluydu; şimdi hepsi kediyle birlikte yatıyorlardır eminimBir tane daha alma fikrimiz var aslında. Ama nasıl annemleri ikna edeceğim bilemiyorum. Bana kalsa 2. yi hemen sahiplenirim.
Eniştenizin Doblo'suna bindirip gezdirin yoksa da okşayın, oyuncaklarla falan oynatın.
Zaten ilk kediyi kabullenmişler, siz ikinciyi de alın eve getirin birkaç gün hayıflanırlar ama çabucak alışırlar merak etme. Çevrem asla eve kedi almam diyen dayılarla doluydu; şimdi hepsi kediyle birlikte yatıyorlardır eminim![]()
Merhaba,
2 yaşında bir kedim var. Normalde biraz yaramaz ama bu aralar fazla olmaya başladı. Mesela odadan çıkacağım sırtıma atlıyor. Koltukta oturuyorum arkama atlıyor. Ve biraz az mama yiyor. Oruç mu tutuyor ne![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.