Kedim delirdi

Eniştenizin Doblo'suna bindirip gezdirin yoksa da okşayın, oyuncaklarla filan oynatın.

Uyuma şeklinde bir anormallik yok, bazı kediler o şekilde yatıyor. Ayrıca ilerde tekrar böyle bir durum yaşama ihtimaliniz yüksek. Yaşı geçmeden kısırlaştırın bence, ilerde sıkıntı olabiliyor. Evcil kedileri de çok sık dışarı çıkarmanıza gerek yok, oyuncak vs. alın ve birlikte vakit geçirin yeterli. Ek olarak şunu da belirteyim; yanına bir kedi daha alırsanız ne kadar rahatladığınıza şaşırırsınız.

Ayrıca erkek kedilerin kısırlaştırılması dişilerden daha kolay, çoğu zaman yakalık takmaya bile gerek kalmıyor.

Bir tane daha alma fikrimiz var aslında. Ama nasıl annemleri ikna edeceğim bilemiyorum. Bana kalsa 2. yi hemen sahiplenirim.

Bir tane daha alma fikrimiz var aslında. Ama nasıl annemleri ikna edeceğim bilemiyorum. Bana kalsa 2. yi hemen sahiplenirim.
Zaten ilk kediyi kabullenmişler, siz ikinciyi de alın eve getirin birkaç gün hayıflanırlar ama çabucak alışırlar merak etme. Çevrem asla eve kedi almam diyen dayılarla doluydu; şimdi hepsi kediyle birlikte yatıyorlardır eminim

Eniştenizin Doblo'suna bindirip gezdirin yoksa da okşayın, oyuncaklarla falan oynatın.

Bir tane oyuncağı var çok seviyor. İpe sürpriz yumurtanın içinden çıkan sarı şeye bağladım. İçinde de bir lego parçası koydum ses çıkarsın diye. Çok seviyor.

Bir tane veteriner var biz ondan aldık. Sokak kedilerini topluyor ve onları sahiplendirmeye çalışıyor. Ondan 2. yi alabiliriz.

Kanka öyle bir başlık atmışınki patladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…