Kedim elimde can çekişerek öldü

grigor

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar güzel bir haberle gelmedim yanınıza bu yüzden hepinizden özür diliyorum tamamen içimi dökmek istiyorum aslında. Bugün saat 18:06'da canımın içini, biricik kedim olan Sabun'umu kaybettim. Ben bir e-ticaret firmasında paketlemecilik yapıyorum ve zamanında sokakta ölmek üzere olan bir kedi bulmuştum, hemen onu alıp dükkana getirdim ve onu sahiplendik. 6 ay boyunca muhteşem anılarımız oldu bana iş yaparken destek veren, yediğim yemeğime ortak olan, her sabah dükkanı açarken bir miyav sesiyle bana selam veren ve sürekli kafasını bacağıma sürtüp kendisini sevdiren dünyalar tatlısı bir kediydi.

Bugün dükkanın önünde moladayken onu izliyordum yerde yatıyordu bende çayımı içiyordum. Sonra bir anda caddenin karşısından bir kedi geçti ve sabun o kediyi görünce bir anda ayağa kalkarak üstüne doğru koşmaya başladı. Ancak yolun sağından bir arabanın son hız gelmesi sebebiyle arabanın lastiği Sabun'un başının üstünden geçti. Arabayı süren kişi bu durumu ya görmedi ya da umursamadı ki yoluna devam etti. Ben ise geçici bir şok yaşayarak anında kediye koştum. Kendisini yerden yere vuruyordu ve başından kanlar akıyordu. Gözü fırlamıştı güzel kızımın. Onu kucağıma aldım ve kucağımda can çekişerek öldü. Ben ise orada dizlerimin üstüne çökerek hüngür hüngür ağladım caddenin ortasında. 5 dakika boyunca kucağımda cesedini izledim ve patron sağ olsun vicdanlı biri olduğu için onu dükkanın bahçesine gömmeme izin verdi ve onu bir poşedin içine koyarak toprağın altına verdim.

En üzücü yanı ise sabun bir anneydi ve 4 tane daha 1 aylık yavruları vardı şimdi onlar annesiz kaldı bir yandan onları düşünürken bir yandan Sabun'un ölüm anı aklımdan çıkmıyordu ve bende içimi dökecek birilerini arıyordum. Kim okur kim okumaz bilmiyorum ama ben sadece hissettiklerimi yazıya dökmek istedim. Okuyup da üzülen herkesten özür diliyorum, hakkınızı helal edin. İyi akşamlar.

Buna benzer bir olayı yaşamıştım ve kendimi suçlamıştım. Çünkü ölen kedi benden korktuğu için yola atlamıştı ve minibüsün altında kalıp can vermişti. Ben oradan geçmeseydim. Belki de ölmeyecekti.

Buna benzer bir olayı yaşamıştım ve kendimi suçlamıştım. Çünkü ölen kedi benden korktuğu için yola atlamıştı ve minibüsün altında kalıp can vermişti. Ben oradan geçmeseydim. Belki de ölmeyecekti.

Ben o kapıyı açıp çay içmeye çıkmasaydım belki o da ölmeyecekti..

Sen bunu anlatırken benim gözüm doldu benim de bir kedim vardı öldü tuvaletini gideremiyor diye veterinere götürdük 50k 60k verdik her seferinde kedinin bir yerine sonda mıdır nedir taka taka hayvancağızı öldürdüler şahsen ben öyle düşünüyorum geçenlerdede yolda biri kediye çarpmış can çekişiyordu gerçekten üzücü başınız sağ olsun.

Başın sağ olsun dostum, benzer bir olay yaşamadım acını anlayamam fakat hayat gelip geçici bir şey. Okudğumda ben de üzüldüm. Üzülme diyemem ben de böyle bir şey olsa kırk gün üstümden atamazdım. Sakın kendini suçlama. Ne olursa olsun bir olay için ne kendini ne başkasını suçlama. Hep söylerim, hayat geçiyor. Anı yaşa. Bak ne güzel yavruları olmuş o küçük tüylü varlıkarın iç ısıtan miyavlamasını duyabiliyorum, kendini topla ve Sabun'un anısına iyi bak o yavrucaklara. Unutma: Hayat geçiyor, carpe diem!

Sen bunu anlatırken benim gözüm doldu benim de bir kedim vardı öldü tuvaletini gideremiyor diye veterinere götürdük 50k 60k verdik her seferinde kedinin bir yerine sonda mıdır nedir taka taka hayvancağızı öldürdüler şahsen ben öyle düşünüyorum geçenlerdede yolda biri kediye çarpmış can çekişiyordu gerçekten üzücü başınız sağ olsun.
Sağolun hocam sizin de başınız sağolsun..

Başın sağ olsun dostum, benzer bir olay yaşamadım acını anlayamam fakat hayat gelip geçici bir şey. Okudğumda ben de üzüldüm. Üzülme diyemem ben de böyle bir şey olsa kırk gün üstümden atamazdım. Sakın kendini suçlama. Ne olursa olsun bir olay için ne kendini ne başkasını suçlama. Hep söylerim, hayat geçiyor. Anı yaşa. Bak ne güzel yavruları olmuş o küçük tüylü varlıkarın iç ısıtan miyavlamasını duyabiliyorum, kendini topla ve Sabun'un anısına iyi bak o yavrucaklara. Unutma: Hayat geçiyor, carpe diem!
Güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam.

Ben o kapıyı açıp çay içmeye çıkmasaydım belki o da ölmeyecekti.

Yabancı bir kedi yüzünden olduğunu söylemiştin. Kendini suçlama böyle bir konu için. Ayrıca geçmiş olsun hayatın döngüsü bu üzülmek normal ama kendini yıpratma hocam. Sende ölüceksin senin arkandanda ağlayacaklar sana ağlayanlarda ölücek öyle devam edicek. Tabi üzülmek çok doğal ancak kendini suçlamaya veya kahretmeye gerek yok. Ayrıca çocuklarını besleme şansın varsa beslersen kedin için en iyisini yapmış olursun. Geçmiş olsun yeniden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı