Kedim halsiz, ishal ve kusuyor

Benzer bir durum yaşamıştım kedim küçükken (yaklaşık 5 ay önce) resmen can veriyor gibiydi avucumun içinde tuvaletini yapınca rahatlıyordu. Dayanamadım gece 2 gibi açık veteriner bulup götürdüm havale geçiriyormuş biraz daha devam etse kaybedebilirdiniz dedi. Fırsatınız varsa şu an götürün hocam.
 
Zaten gideceğiz sabah diye belirtmiş bundan önce bir şey yapabilir miyiz diye soruyor. Bunun neresini anlamadınız.
İşte hiçbir şey yapamaz. Bir an önce veterinere götürmesi lazım. Acil bir vaka olabilir. Zira benim kedim gıda zehirlenmesi yaşadı. İlk belirti verdiği gün götürmeseymişim ölürmüş. Gecenin bir yarısı veterinere gitmiştim.

Kedim dünden beri kusuyor ve halsiz. Bugünde ishal oldu ve halsizliği arttı. Yarın sabah veterinere gideceğiz, ama ondan önce yapabileceğim bir şeyler var mı? Bana akıl verin.
Dediğim gibi hemen şimdi veterinere götür ve kesinlikle mama verme. Hiçbir şey yedirme. Sadece su içsin.
 
Bazılarına hedef olmuşum fakat yapılabilecek en güvenilir şey veterinere çabucak götürmek olur. Zira forumlar da veya internette yanlış uygulamalar da tavsiye bulunabilirler. @377660 , @JuiceWRLD_FAN @furkan4848
"Hızlıca Veterinere götürün" yazsaydınız hak verirdim. Böyle yazınca sanki konu sahibi veterinere götüreceğini söylememişte siz söylediği şeyi tekrardan konu sahibine söylüyor gibi oldunuz. Neyse, uzatmaya gerek yok bence. :)
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı