Kedim yatağımdan ve benden korkuyor

megabonez

Femtopat
7 Yıldır beraber yaşadığım kardeşim gibi olan kedim vardı. Son zamanlarda çok yakınlaşmıştık beraber falan uyuyorduk. Dün sabah aniden sabah uyanıp yataktan fırladı. Kapıyı açınca çıktı. 2 gündür yeni taşındığımız için odamın karşısında duran ve masanın altında yaşıyor. Kucağıma gelmiyor ve hafifçe sevmediğim sürece benden hemen kaçıyor. Kucağıma da zar zor alabiliyorum ama rahat durmuyor. Elimi yardı. Yatağa yaklaştırdığım anda kaçıyor. Kafa kısmının ucunda biraz oturabiliyor ama ayak koyulan uçtan çok korkuyor. Hatta sanki cin görmüş gibi hareket ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
7 Yıldır beraber yaşadığım kardeşim gibi olan kedim vardı. Son zamanlarda çok yakınlaşmıştık beraber falan uyuyorduk. Dün sabah aniden sabah uyanıp yataktan fırladı. Kapıyı açınca çıktı. 2 gündür yeni taşındığımız için odamın karşısında duran ve masanın altında yaşıyor. Kucağıma gelmiyor ve hafifçe sevmediğim sürece benden hemen kaçıyor. Kucağıma da zar zor alabiliyorum ama rahat durmuyor. Elimi yardı. Yatağa yaklaştırdığım anda kaçıyor. Kafa kısmının ucunda biraz oturabiliyor ama ayak koyulan uçtan çok korkuyor. Hatta sanki cin görmüş gibi hareket ediyor.
Tek mi yaşıyorsunuz? Sizi korkutmak istemem ama evde bir tılsım gibi bir şey veya daha farklı şeyler olabilir duanızı eksik etmeyin.

Yeni eve alışmakta zorlanıyordur, bir sorun olmaz herhalde benim kedim de taşınırken öyleydi sonra düzeldi.
Tam olarak yeni taşındık diyemem. Taşınalı 1 aydan fazla oldu evi düzenlemekte biraz zorlandığımız için uzun sürdü ama fazla sıkıntı çıkarmadı geldiğinden beri. 7 yıldır ilk defa oldu.
Tek mi yaşıyorsunuz? Sizi korkutmak istemem ama evde bir tılsım gibi bir şey veya daha farklı şeyler olabilir duanızı eksik etmeyin.
Tek yaşamıyorum ailem var. Anneannemin eviydi yıkılıp yeniden yapıldı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı