JonSnow34 Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #41 Kısırlaştırdıktan sonra sarkması normal. Kısırlaştırma ameliyatını karından mi oldu yoksa yandan mi?
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 26 Temmuz 2021 #42 Xeen0 dedi: Şu an atamam fakat sarkık ve biraz şiş. Genişletmek için tıkla... Benim kedim sağlıklı onun da karnı sarkık fotoğraf atmadan hiçbir şeyi bilemeyiz belki atarsan yardımımız dokunabilir. Büyük ihtimalle senin kedi de benim kedi gibi oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021
Xeen0 dedi: Şu an atamam fakat sarkık ve biraz şiş. Genişletmek için tıkla... Benim kedim sağlıklı onun da karnı sarkık fotoğraf atmadan hiçbir şeyi bilemeyiz belki atarsan yardımımız dokunabilir. Büyük ihtimalle senin kedi de benim kedi gibi oldu.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 26 Temmuz 2021 #43 Kedi Corona virüsü olabilir. Araştırabilirsiniz.
Xeen0 Picopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 238 26 Temmuz 2021 #44 JonSnow34 dedi: Kısırlaştırdıktan sonra sarkması normal. Kısırlaştırma ameliyatını karından mi oldu yoksa yandan mi? Genişletmek için tıkla... Karından oldu.
JonSnow34 dedi: Kısırlaştırdıktan sonra sarkması normal. Kısırlaştırma ameliyatını karından mi oldu yoksa yandan mi? Genişletmek için tıkla... Karından oldu.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 26 Temmuz 2021 #45 Amanita dedi: Kedi corona virüsü olabilir. Araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kardeşim, insanların hücreleri ile hayvanların ki farklı böyle bir şey mümkün değil boş mesaj atmazsanız.
Amanita dedi: Kedi corona virüsü olabilir. Araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kardeşim, insanların hücreleri ile hayvanların ki farklı böyle bir şey mümkün değil boş mesaj atmazsanız.
JonSnow34 Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #46 zod1ax dedi: Kardeşim, insanların hücreleri ile hayvanların ki farklı böyle bir şey mümkün değil boş mesaj atmazsanız. Genişletmek için tıkla... Kedilerdeki corona virüs farklı
zod1ax dedi: Kardeşim, insanların hücreleri ile hayvanların ki farklı böyle bir şey mümkün değil boş mesaj atmazsanız. Genişletmek için tıkla... Kedilerdeki corona virüs farklı
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 26 Temmuz 2021 #47 JonSnow34 dedi: Kedilerdeki corona virüs farklı. Genişletmek için tıkla... Pardon araştırdım şimdi, evet öyleymiş arkadaştan özür diliyorum.
JonSnow34 dedi: Kedilerdeki corona virüs farklı. Genişletmek için tıkla... Pardon araştırdım şimdi, evet öyleymiş arkadaştan özür diliyorum.
Xeen0 Picopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 238 26 Temmuz 2021 #48 Ya kedinin haline göre o kadar sabaha ölecek gibi durmuyor evet yarında tedavi edilmese olabilir fakat şu an ağır olsa da sabahı dayanabilecek gibi.
Ya kedinin haline göre o kadar sabaha ölecek gibi durmuyor evet yarında tedavi edilmese olabilir fakat şu an ağır olsa da sabahı dayanabilecek gibi.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 26 Temmuz 2021 #50 Xeen0 dedi: Ya kedinin haline göre o kadar sabaha ölecek gibi durmuyor evet yarında tedavi edilmese olabilir fakat şu an ağır olsa da sabahı dayanabilecek gibi. Genişletmek için tıkla... Buradaki arkadaşların lafına güvenme öleceğini falan da düşünmüyorum ben , idrarına bakar mısın kan falan var mı ?
Xeen0 dedi: Ya kedinin haline göre o kadar sabaha ölecek gibi durmuyor evet yarında tedavi edilmese olabilir fakat şu an ağır olsa da sabahı dayanabilecek gibi. Genişletmek için tıkla... Buradaki arkadaşların lafına güvenme öleceğini falan da düşünmüyorum ben , idrarına bakar mısın kan falan var mı ?