Ordaki puan oylaması zaten bu gibi durumlar için var. Tabii ki de verilen hizmetten memnun değilseniz 1 yıldız verebilirsiniz bu sizin hakkınız. Derhal başka bir veterinere götürün ve götürmeden önce o veterineri Google'da aratın, yorumlarına bakın iyice araştırın derim. Maalesef son zamanlarda bu paragöz insanlar iyice arttı, hayır yani böyle biri olacaksan, hayvanları sevmeyeceksen neden 5 sene kendini yırtıp gerçekten zor olan veteriner hekimliği bölümünü okur ki bir insan. Tekrardan geçmiş olsun hocam.Çok teşekkür ederim.
Hocam şimdi şöyle dün abimle 1 yıldız verdik hizmet kalitesinden ötürü cevap olarak size dava açacağım falan diyor tabii ki açamaz ama bu bildiğiniz paracılıktır. Allah bilir neler yaptı hayvana güvenim sıfır bu herife.
Hocam teşekkür ederim bu bilgiyi ilk defa sizden duyuyorum. Gerçekten yazık zaten gittiğimiz veteriner paragözün teki çıktı. Dün abimle 1 yıldız verdik hizmetten ötürü size dava açacağım falan demeye başladı 1 yıldızdan ötürü neymiş karalamaya çalışıyormuşuz. Sen önce işini adamakıllı yap öyle değil mi hocam tabii ki de dava açamaz ama bu paracılıktır ya yazık günah.
Hayır hocam bizim sokakta vahşi köpek kedi çok olduğu için çıkarmıyorum. Sadece arada balkona bağlıyorum orada yatıyor arada gündüzleri.