Kedinin ayağındaki sorun nasıl anlaşılır?

enes_sari

Kilopat
Daha fazla  
Pazartesi sabahı kedimizin ayağı sağlamdı hiçbir şeyi yoktu. Sonra bir anda ne olduysa topallamaya başladı kanama izi falan yoktur hiç ne olduğuna dair bir fikrim yok. Yarın veterinere götürmeyi planlıyorum. Yardım eder misiniz? Bilen biri fikirlerine söylerse çok iyi olur (attığım videodan pek anlaşılmaz ama ihtimalleri söyleseniz bile olur). Öncelikle ayak kemiklerinde sıkıntı yok.

Eklemlerde sorun var ayağını elleyince hiç tepki vermiyor acısa saldırır. Ayağı asılı gibi sağa sola ittirebiliyorum.

Destek alabileceğim başka bir yer falan varsa söylerseniz çok iyi olur.
Bu arada veterinerde kayıt yaptırmasından falan korkuyorum veterinere en fazla 500TL verebilirim. Bir de kötü bilmeyen bir yere de götürmek istemiyorum.

Yaşadığım şehir; Gaziantep. Hamile kedi.
Videoyu youtubeye yüklüyorum yüklenince link atcam.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belediyenin veterinerine götürmeyi deneyebilirsin.
Yokki malesef baktım haritada bir tane var oda boş.

Hayvanın canı yanyor emziremiyor.

Pazartesi sabahı kedimizin ayağı sağlamdı hiçbir şeyi yoktu. Sonra bir anda ne olduysa topallamaya başladı kanama izi falan yoktur hiç ne olduğuna dair bir fikrim yok. Yarın veterinere götürmeyi planlıyorum. Yardım eder misiniz? Bilen biri fikirlerine söylerse çok iyi olur (attığım videodan pek anlaşılmaz ama ihtimalleri söyleseniz bile olur). Öncelikle ayak kemiklerinde sıkıntı yok.

Eklemlerde sorun var ayağını elleyince hiç tepki vermiyor acısa saldırır. Ayağı asılı gibi sağa sola ittirebiliyorum.

Bu arada veterinerde kayıt yaptırmasından falan korkuyorum veterinere en fazla 500TL verebilirim. Bir de kötü bilmeyen bir yere de götürmek istemiyorum.

Videoyu Youtube'a yüklüyorum yüklenince link atacağım.
Yani hocam videoda bir şey anlaşılmıyor sadece sonunda 2 saniye var zıpladığı görünen. İhtimal şu tırnağı ayağına batıyor olabilir, ayağına bir şey batmış olabilir, çünkü ayağını ellediğinizde tepki vermediğini söylüyorsunuz. Patisini atabilseydiniz, çatlama, enfeksiyon vs. bir durum varsa görünürdü. Siz öncelikle veterinere götürmekten çekinmeyin muayene çok absürt bir rakam tutmaz 500 TL bütçeniz var ise altından kalkarsınız. Veterinere kayıt yapması falan bir sorun teşkil etmez. Sokak kedisi dersiniz en kötü. Bilgi bekliyorum sizden.

Hocam videodan pek anlaşılmıyor ama numara da olabilir bizim kedimiz mamayı beğenmediğinde az ilgi gördüğünde falan hep yapıyor zamanla unutuyorlar. Numaracı hayvanlar bunlar hiç bir şey çıkmaya da bilir.

Videoyu youtubeye yüklüyorum yüklenince link atcam.
Durum nedir?

WhatsApp Image 2022-04-02 at 10.12.40.jpeg

Veterinere götürdüm kırık varmış en baştaki kısımda o da zamanla iyileşek bir şeymiş ağrı kesici ve antibiyotik iğne vurdular. Bir de hap verdiler 4 gün vereceğim bir hap (günde bir).
Yükseklikten düşünce olurmuş bu kırılmalar.

Yüksek yerlerin olmadığı yerlerde tutmamak lazımmış böyle durumlarda. Biz fabrikada bakıyorduk orada da 1 2 metre yükseltiler olabiyordu oradan düşmüş muhtemelen.

Eki Görüntüle 1348201

Veterinere götürdüm kırık varmış en baştaki kısımda o da zamanla iyileşecek bir şeymiş ağrı kesici ve antibiyotik iğne vurdular. Bir de hap verdiler 4 gün vereceğim bir hap (günde bir).
Yükseklikten düşünce olurmuş bu kırılmalar.

Yüksek yerlerin olmadığı yerlerde tutmamak lazımmış böyle durumlarda. Biz fabrikada bakıyorduk orada da 1 2 metre yükseltiler olabiliyordu oradan düşmüş muhtemelen.
Ah yavrum, bir de anne. Çok geçmiş olsun. Veterinere götürdüğünüz ve ihmal etmediğiniz için size şahsım adına teşekkür ediyorum. Aklınıza takılan sorularda beni etiketlemekten lütfen çekinmeyin. Sevgiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı