Kediyi evde yalnız bırakmak sorun olur mu?

MehmetEmin20

Centipat
Kedim 2 yaşında, daha önce 10-15 saat üstünde tek kalmadı. Tek kalmadan kastım; ailemle tatile gideceğim, götürmek için imkanım yok, teyzem her gün gelip 20-30 dk mamasını, suyunu değişip biraz oyun oynayıp gidecek. 1 hafta boyunca idare edebilir mi? 1 hafta tatilde olacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teyzen ilgilenecekse çok rahat 1 hafta geçirir dostum, kendine zarar verebileceği şeyleri ortadan kaldır, şehir dışında işim çıkınca bolca mama ve su bırakıyorum kedime, tek başına 1 hafta kalabiliyor çok rahat. Ama kesinlikle susuz kalmasın açlığa dayanır ama susuzluğa asla dayanamaz.

Teyzen ilgilenecekse çok rahat 1 hafta geçirir dostum, kendine zarar verebileceği şeyleri ortadan kaldır, şehir dışında işim çıkınca bolca mama ve su bırakıyorum kedime, tek başına 1 hafta kalabiliyor çok rahat. Ama kesinlikle susuz kalmasın açlığa dayanır ama susuzluğa asla dayanamaz.
Zaten kendi suyunu içmeyin banyoya ona özel koyduğum suyu içiyor , teyzem her gün gelip değişecek
Köpek olsa 1 gün bile idare edemez ancak konu kediye gelince 1 hafta idare eder bence.

Sadece seni çok özler 😀 biz de tatile çıkacağımızda tanıdığımızı ayarlayıp 2 günde bir gelmesini istiyorduk mama ve suyunu koysa yeterli.

Doğru,

Beni özlesin istiyorum çünkü bu aralar söz dinlemiyor, her yerimi paramparça etti 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı