5 senedir birlikte yaşadığımız bir kedimiz var. Geceleri miyavlar, özellikle beni uyandırmak için elinden geleni yapar. Kabında maması olduğu halde yemez, bizi çağırır. Biz gidince yer. Kendisini sevdirmek istediği zaman yanımıza gelmez koridorun ortasına geçer bizi oraya çağırır falan. Neyse öyle böyle 4 seneyi geçirdik. Şimdi 1 yaşında bir bebeğimiz var ve sanki onu uyutmamaya ant içmiş gibi. Hepimiz salonda otursak dahi bebeğin odasına gelip bağırıyor. Kıskanıyırdur diye özel ilgi gösteriyorum, gündüzleri oyun oynamaya çalışıyorum, ihmal etmiyorum ama faydası yok. İstese bizimle gelip uyuyabilir yatağımızda, hiçbir kısıtlaması da yok ama o bağırmayı tercih ediyor. 1 senedir bağırarak bebeği kaç kere uyandırdı ve kızım saatlerce ağladı sakinleşmedi, o geceleri anlatamam. Kızım tam sakinleşip uykuya dalıyor nasıl biliyor da o zamanı tam o sırada gelip bağırıyor anlamıyorum. Gece boyu 2-3 kez yaşanıyor bu haftanın en az 5 günü. Çok yoruldum artık. Eşim yurt dışında olmadığında yanına gidip salonda onunla uyuyor yalnız kalmasın diye ama o yine gelip kızımla benim uyuduğumuz odada bağırıyor, kapımızı kapatsam patisiyle vuruyor. Bu gece de onlardan biri. 2 kere uyandırdı bebeği. Artık odaya kapatmak zorunda kalıyorum. Çok üzülüyorum ama ne yapacağımı şaşırdım artık.