Kediyi gece odaya kapatmak sorun olur mu?

Konuda kendi verdiğiniz ve benim verdiğim bilgileri elinin altında duran Google aracılığı ile araştırın ve emin olmadığınız konuda yorum yapmayın lütfen. Size verebileceğim yegane tavsiye bu olur. İyi sosyaller.

Verdiğiniz bilgileri araştırdım ancak bilimsel bir dayanağını bulamadım. Şayet böyle bir bilimsel norm varsa özür dilediğimi de önceki mesajımda ilettim zaten. Hala konuyu gereksiz uzatıyorsunuz. Üslubunuz hala forum kültürü ile bağdaşmıyor. Gereksiz agresif, hadsiz, aşağılayıcı bir üslubunuz var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiğiniz bilgileri araştırdım ancak bilimsek bir dayanağını bulamadım. Şayet böyle bir bilimsel norm varsa özür dilediğimi de önceki mesajımda ilettim zaten. Hala konuyu gereksiz uzatıyorsunuz. Üslubunuz hala forum kültürü ile bağdaşmıyor.
Hayatınız boyunca yeterince kedi besleseydiniz bilimsel dayanakların haricinde tecrübeyi de referans alacak kadar birikiminiz olurdu. Eğer kedi besliyorsanız o beslediğiniz hayvana yuva olduğunuz için size teşekkür etmeyi de bilirim ben. Ancak bir veya birkaç kedi beslemek ile kedi profesörü olunmuyor. Ben "neredeyse" yaşınız kadar yıldır kedi besliyorum, kaç tane hayvanı kör olmaktan kaç tane hayvanı trafik kazası geçirdi diye şehir şehir hayvan hastahanelerine lojistik tırları ile transfer ederek götürdüm sayısını hatırlamıyorum bile. Bunlara rağmen hala kediler hakkında her şeyi bildiğimi asla iddia etmedim. Bildiklerimi ise sizin yanlışlarınız karşısında size göre "ukala" bana göre ise kendinden emin bir tavırla söylemekten de asla çekinmedim. Konu içerisindeki yanlışlarınızı kabul ettiğinize göre daha fazla üzerine konuşulacak bir durum kaldığını ben de düşünmüyorum. Zira burada konu açan insanlar burada verilen bilgilere göre hareket ediyor çoğu zaman. Yanlış bilgi yanlış sonuç doğurur. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz, olur biter.
 
Son düzenleme:
Verdiğiniz bilgileri araştırdım ancak bilimsel bir dayanağını bulamadım. Şayet böyle bir bilimsel norm varsa özür dilediğimi de önceki mesajımda ilettim zaten. Hala konuyu gereksiz uzatıyorsunuz. Üslubunuz hala forum kültürü ile bağdaşmıyor. Gereksiz agresif, hadsiz, aşağılayıcı bir üslubunuz var.

Forum kulturunde ne zamandan beri kabaete dayali yorum yapiliyor. Hayatinda kediyle yasamamis adam niye fikir belirtiyor burada.
 
Forum kulturunde ne zamandan beri kabaete dayali yorum yapiliyor. Hayatinda kediyle yasamamis adam niye fikir belirtiyor burada.
1- sorun içerik değil üslup.
2- daha önce kedi besledim.
 
Bende de aynı cins var ilk aldığımız günün akşamı etrafa çok fazla koşuyor halıyı kaldırıp altına giriyordu sonra zamanla alıştı artık geceleri yatıyor ama ara sıra geceleri bir şey oluyor ve etrafa koşmaya başlıyor yani kapatmayın.

Kedilere her an her şey olabilir :D bir bakmışsın miskin miskin yatıyor, bir bakmışsın tavandan sarkıyor. Hele geceleri bu gibi şeyleri çok yaparlar. Gündüzleri uyuyup biriktirdikleri enerjilerini atmak isterler. Bence onları en sevimli yapan şeyde bu öngörülemez davranışları.
 
5 senedir birlikte yaşadığımız bir kedimiz var. Geceleri miyavlar, özellikle beni uyandırmak için elinden geleni yapar. Kabında maması olduğu halde yemez, bizi çağırır. Biz gidince yer. Kendisini sevdirmek istediği zaman yanımıza gelmez koridorun ortasına geçer bizi oraya çağırır falan. Neyse öyle böyle 4 seneyi geçirdik. Şimdi 1 yaşında bir bebeğimiz var ve sanki onu uyutmamaya ant içmiş gibi. Hepimiz salonda otursak dahi bebeğin odasına gelip bağırıyor. Kıskanıyırdur diye özel ilgi gösteriyorum, gündüzleri oyun oynamaya çalışıyorum, ihmal etmiyorum ama faydası yok. İstese bizimle gelip uyuyabilir yatağımızda, hiçbir kısıtlaması da yok ama o bağırmayı tercih ediyor. 1 senedir bağırarak bebeği kaç kere uyandırdı ve kızım saatlerce ağladı sakinleşmedi, o geceleri anlatamam. Kızım tam sakinleşip uykuya dalıyor nasıl biliyor da o zamanı tam o sırada gelip bağırıyor anlamıyorum. Gece boyu 2-3 kez yaşanıyor bu haftanın en az 5 günü. Çok yoruldum artık. Eşim yurt dışında olmadığında yanına gidip salonda onunla uyuyor yalnız kalmasın diye ama o yine gelip kızımla benim uyuduğumuz odada bağırıyor, kapımızı kapatsam patisiyle vuruyor. Bu gece de onlardan biri. 2 kere uyandırdı bebeği. Artık odaya kapatmak zorunda kalıyorum. Çok üzülüyorum ama ne yapacağımı şaşırdım artık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı