Keenetic Carrier DSL AC1200 yerine Tenda V12 AC1200 kullanılır mı?

KaizerSouze

Hectopat
Katılım
14 Ağustos 2020
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Sporcu

Evime yeni taşındığım için internet kurulumu için TurkNet'i aradım. Müşteri hizmetleri bana modem almam gerektiğini kendilerinin modem satışı yapmadığını söyledi. Hemencecik araştırdım ve en iyi tercih olduğunu düşündüğüm yukarıda attığım modemi aldım ve TurkNet'i aradım kurulum için geldiler. Gelen adam aldığım bu modemin güçlendirici olduğunu söyledi. Bundan sadece mevcut modemi güçlendirebileceğimi falan anlattı bu modem olmaz falan dedi. Ayak üstü bana kendi getirdiği Tenda marka modemi sattı. https://www.hepsiburada.com/tenda-v...router-super-vdsl-profil-35b-pm-HBC0000086XTQ
Senin aldığından daha iyi senin aldığın 200Mbps hız alır bu 1200 falan filan bir güzel pazarladı. Benden mecbur kaldığımdan aldım ama içime bir kurt düştü sanki kendi modemini satmak için öyle dedi gibi hissediyorum. Çünkü arkadaşlara anlattım ve biz bu modemi kullanıyoruz çok iyi dediler. Sizden fikir almak istedim sizce ne yapmalıyım?
 
Tenda alınmaz hocam. Aynı binada bende Hero DSL kuzenimde Tenda V12 var onda sürekli kopma sorunu ölü nokta varken benim wifi onun evden bile çekiyor. Arayüzü falan da çok kötü iki modeme de ben kurulum yaptım kesinlikle Keenetic iyidir.
 
Tenda alınmaz hocam. Aynı binada bende Hero DSL kuzenimde Tenda V12 var onda sürekli kopma sorunu ölü nokta varken benim wifi onun evden bile çekiyor. Arayüzü falan da çok kötü iki modeme de ben kurulum yaptım kesinlikle Keenetic iyidir.
hocam bende attığım marka keenetic modem almıştım ama anlattığım olaylardan ötürü bana kendi malını pazarladı felan mecbur kaldım beklememek için. Yoksa burdan araştırıp keenetic almıştım ama olmaz dedi benimde aklıma kurt düştü ondan soruyorum.
 
Keenetic Carrier DSL hali hazırda VDSL destekleyen router+modemdir. Sana bu satışı yapan ya kara cahil yada daha olası ihtimalle kendi malını satmak isteyen yavşağın teki.

Kendim bir yıldan fazladım Tenda V12'yi kullanıyorum. Yazılımı hoşuma gitmedi ama dört farklı cihaz denedikten sonra bütçem dahilinde bana en iyi Wi-Fi kapsama alanı sunan cihaz olduğu için kullanmaya karar vermiştim. Yazılımı kötü olsa da kendisiyle aynı fiyattaki Keenetic Omni DSL'den çok daha iyi ve Extra DSL'den avantajlıydı.

Hali hazırda Carrier DSL de Tenda V12 de senin ihtiyacını görür. İlki daha güzel yazılıma sahipken ikincisi ileriye dönük olarak bir gün gigabit hızda altyapıya kavuşursan onunla kullanmaya müsait.
 
Son düzenleme:
VDSL hat için zaten hazırda bulunan ve yeni alınan VDSL modemi size kullandırtmayıp, kendi getirdikleri modemi mi sattılar
Anlattığım gibi oldu hocam. Modemi görür görmez bu olmaz bu güçlendirici kurulmaz modem olarak kullanılmaz felan diyip kendi getirdiği tenda marka modeli sattı bende mecbur kaldım. Attığım modemide burdan görüp almıştım.
 

Geri
Yukarı