Keenetic Extra DSL AC1200 alınır mı?

josephwhite

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2020
Mesajlar
76
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Doktor
Merhaba arkadaşlar, ben şu an TurkNet 16 Mbps ADSL internet kullanmaktayım. TurkNet bana aynı fiyata 35 Mbps VDSL seçeneği sunuyordu ama ben VDSL modemim olmadığı için geçemiyordum. Yavaş internetten artık yıldım ve VDSL modem almaya karar verdim. Sizce bu modem alınır mı? Bir dahaki sene taşınıp fiber internete geçme ihtimalim de var. Bu yüzden kafam karışık ne almam gerektiği konusunda, yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleme:
Taşınıp fibere geçme fikriniz varsa kesinlikle alınır. Sağladığı 5GHz ile fiber internetin tamamını kullanabilirsiniz Wi-Fi ile. Keenetic Omni DSL N300 modelini de alabilirsiniz lakin 5GHz desteği yok.
Fiberle ilgili hiç fikrim yok ama sanırım Türktelekom'un fiber interneti daha iyi ancak onlar da kendi modemlerini takmıyorlar mı? Aldığım modem o verdikleri modemden daha iyi olur mu, aldığım modemi kullanabilir miyim? Birkaç ay sonra kullanmayacaksam bu kadar para vermek mantıklı mı bir modeme bilemedim, Asus'un daha uygun modelleri vardı çünkü.
 
Aldığınız modem çoğu ISS'in verdiği modemden daha iyi olur. ASUS'un da iyi modelleri var fakat kullanım rahatlığı açısından Keenetic'i öneririm ben. Taahhütsüz internet kullanma imkanınız varsa onu kullanın.
 
Aldığınız modem çoğu ISS'in verdiği modemden daha iyi olur. ASUS'un da iyi modelleri var fakat kullanım rahatlığı açısından Keenetic'i öneririm ben. Taahhütsüz internet kullanma imkanınız varsa onu kullanın.
Taahütsüz internet kullanıyorum zaten. Sadece o kadar para verip modemin kenarda çürümesini istemiyordum ama en kötü router falan olarak yine kullanırım sanırım. Önereceğiniz başka bir modem yoksa alacağım bu modemi.
 
Bunun 5GHz desteği var:


Bütçe olarak zorlanacaksanız yukarıya attığım modeli de tercih edebilirsiniz.
Almışken içimin daha rahat edeceği şeyi alayım. Keenetic hakkında çok fazla olumlu yorum gördüm. Hatta bir kısmının reklamını yaptığını, pazarlamaya çalıştığını bile düşünmeye başlamıştım. 540 lira civarına alabileceğim daha iyi bir modem yoksa bildiğimden şaşmayacağım sanırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı