Keenetic Extra DSL AC1200 düşük hız

Öncelikle beta mod için modemin arayüzüne girmen gerek daha sonra yazılım güncellemesi kısmından geliştirici modunu veya öteki moda alırsan problemin çözülür.

Aslında modem hala eski değil alabilirsiniz QoS özelliğini hala destekleyen bir modem extra DSL ve modemin gerçekten güzel özellikleri var düzenli güncelleme almakta ve her güncellemede modeme yeni özellikler ve çekim gücü verilmekte yani ben öyle hissediyorum diyebilirim sana tavsiyem keentic markasını bir denemen gerek servisi gerek hızlı yardım etmeleri ile şahsen ben çok sevdim ancak bu fiyata keentic yerine TP-Link ZyXEL ve diğer marka modemlere de bakabilirsin eğer ki WI-FI6 şart olmalı diye düşünüyorsan maalesef bu modem ancak WI-FI5 desteklemekte eğer WI-FI5 ile idare ederim Keenetic deneyeceğim dersen alabilirsin ya da yeni çıkan Keenetic modemlere göz atabilirsiniz şu ana kadar uzun süre kopma veya bağlantı hızından bir sıkıntı yaşamadım size TurkNet ve Keenetic ikilisini şiddetle öneririm eğer ki bütçeniz el veriyorsa size almanızı öneririm.

Modem hala eski değil alabilirsiniz derken "Keenetic Extra DSL" modemini kastettiniz değil mi? Bufferbloat'ın üstesinden gelsem yeter.
 

Geri
Yukarı