Keenetic Extra DSL AC1200 internet hızı düşüyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 |
Arkadaşlar, birkaç gündür bu modemi kullanıyorum ancak anlamadığım bir sorun var; internet hızım 80-90 Mbit civarlarındayken birden 7-8 Mbit'e düşüyor ve saatlerce öyle kalıyor. Modemi yeniden başlatmadan düzelmiyor. Bu sorunu yaşayan var mı ve çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata çok fazla hızın düşme nedeni bu hatalar. SNR ayarınızı artırıp deneyin hata devam ediyorsa ya kablolarda sorun var ya da port arızalı.

Modemi fabrika ayarlarına döndürdüm ve SNR 8dB olarak ayarlı, dün akşamdan beri internet hızında sorun yok bakalım tekrar sorun yaşatacak mı, port arızası derken saha dolabındaki port mu?

Aynen ya kablolarda ya da saha dolabındaki portta.

Hocam cumartesi akşamı modemi fabrika ayarlarına döndürdükten sonra hiçbir şeye dokunmadan sadece modem kullanıcı adı ve şifre bilgisi girdim, şu ana kadar hız sorunu yaşamadım, sanırım daha önce bir şeyi yanlış yapmıştım.
Sorun devam ediyor.

Aynı modeme sahibiz ve aynı sorun bende de var. Sürekli 8 Mbit hıza düşüyor. Her gün aynısı oluyor.

Screenshot_1.jpg

Aynı modeme sahibiz ve aynı sorun bende de var. Sürekli 8 Mbit hıza düşüyor. Her gün aynısı oluyor.

Eki Görüntüle 1160069
Hocam ne yapacağımı bilmiyorum inan her şeyi denedim, kahretsin şu modeme 550 lira verdim, yıllarca kullandığım eski ZyXEL modemde böyle bir sorun yaşamadım hiç.

Konu eski ama belki gören olur. Bir çözüm buldunuz mu?Bende yeni keneetic hero dsl aldım bende de durum aynı 1 saat kullandıktan sonra hızı 8 mbps'e düşürüyor. Bu sırada oyunlarda paket loss yiyorum. yeniden başlatmadan düzelmiyor.

Dosya Ekleri

• Keneetic hero dsl istatistikleri.png
    Keneetic hero dsl istatistikleri.png
    29,2 KB · Görüntüleme: 69
Konu eski ama belki gören olur. Bir çözüm buldunuz mu? Bende yeni keneetic Hero DSL aldım bende de durum aynı 1 saat kullandıktan sonra hızı 8 Mbps'e düşürüyor. Bu sırada oyunlarda paket loss yiyorum. Yeniden başlatmadan düzelmiyor.

Sorun Türk Telekom alakalıymış hocam, TurkNet'in kendi altyapısında olmadığım için bu sorunlar meydana gelmişti modemle hiçbir alakası yok, şu an sorunsuz kullanıyorum.

Sorun Türk Telekom alakalıymış hocam, TurkNet'in kendi altyapısında olmadığım için bu sorunlar meydana gelmişti modemle hiçbir alakası yok, şu an sorunsuz kullanıyorum.
Ben ttnet kullanıyorum. Eski zyxel vmg3312-b10b günlerce internette kalsada indirme hızım düşmüyordu. Tesisatı da yeniledik. Ne yapsak bilemedim.

Ben TTNET kullanıyorum. Eski ZyXEL VMG3312-B10b günlerce internette kalsada indirme hızım düşmüyordu. Tesisatı da yeniledik. Ne yapsak bilemedim.

Sürekli şikayet talebi oluşturun hocam gelip bakacaklardır mutlaka, 2022 yılında Türk Telekom yüzünden rezillik yaşıyoruz, gelen çalışanları da bir halttan anlamıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı