Keenetic extra DSL AC1200 vs ASUS DSL-AC51

Hangisini Almak Daha Mantıklı? (F/P ve Stabilite Açısından)

• Keenetic Extra DSL AC1200

• ASUS DSL-AC51

• TP-Link Archer VR400

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

karga6

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 350-450 ₺ arası bütçeyle sorunsuz stabil uzun yıllar kullanabileceğim bir modem arıyorum. Bu iki model arasında gidip geliyorum. Keenetic hiç bilmediğim bir marka üstelik çok güzel özellikleri var. Ama stabilite problemleri yaşar mıyım bilmiyorum. Airties AIR5650 sahibiyim ve artık yavaş yavaş ömrünü doldurduğunu düşünüyorum. Güvenilir bilindik markaya mı yönelmeliyim (ASUS) yoksa keenetic ısınma kitlenme yüksek ping problemleri yaşamadan uzun yıllar kullanır mıyım?
Ekstra bir soru olarak biraz daha para koyup TP-Link Archer VR400 mü almalıyım? Keenetic ile aralarında 100 ₺ var. Ama Archer VR400 nasıldır hiç bilmiyorum. VR300 çok sevilmemişti.
Yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Aydır Keenetic kullanmaktayım eski modemimde olan hiç bir sıkıntısını görmedim. Arayüzü hızlı ve ne arıyorsanız anında buluyorsunuz. Tavsiye ederim.
Ben de çok beğendim açıkçası modemi hocam ama işte yeni bi marka olması ilerde garanti vs problemlerinin ortaya çıkmayacağının garantisi yok paramı boşa da harcamak istemiyorum biraz üstüne koyup vr400 daha risksiz ve mantıklı mı olur acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı