Keenetic Extra DSL AC1200 vs TENDA V1200


Çok güzel açıklamışsınız hocam sonuçlarınız fazlasıyla iyi eski modeminize nazaran Extra DSL'in fiyatı uçtukça uçuyor maalesef tekrar teşekkürler ve sıkıntısız kullanımlar
 
Çok güzel açıklamışsınız hocam sonuçlarınız fazlasıyla iyi eski modeminize nazaran Extra DSL'in fiyatı uçtukça uçuyor maalesef tekrar teşekkürler ve sıkıntısız kullanımlar
Sağ ol dostum, teşekkür ederim. Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder .
Memlekette artan keşke bir modem olsaydı; sonumuz hayır değil ya bakalım...
 
Sağ ol dostum, teşekkür ederim. Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder .
Memlekette artan keşke bir modem olsaydı; sonumuz hayır değil ya bakalım...

Az evvel berbere gittim zaten 3 ayda 1 gidiyorum sadece saç kesimi 50 TL daha nedeyim şubat gibi düşünüyorum bende modem almayı kısmetse tabii o zamana neler olur bilinmez rica ederim hayırlı akşamlar.
 
Merhaba arkadaşlar aradan uzun zaman geçmiş ama bu konunun bana faydalı olcağını düşündüğüm için yazmak istedim modem bilgim olmadığı için yeni ISS ye geçemiyorum hattım 79mb netspeed 100mb tarifesini alacağım ev kullanıcısı için pişman etmeyecek hangi modemi önerirsiniz
 
Bende de TP link Archer vr1200 vardı dün yağan yağmurda yıldırım düştü modemde yandı. Yeni modem arayışına geçtim. Konu da keenetic extra dsl ve tenda v12 modeli geçmiş. Benim listemde de vr400 v3 ve extra dsl var.
Extra dsl en ucuz 1135 tl olması lazım
vr400 v3 de 1000 liraya bulunur.
tenda v12 baya uygun şuan 728 tl.
Çekim güçleri ve verecekleri hızlar kafamı karıştırıyor. Mesela işlemci konusu geçmiş. VR1200 de mtk işlemci var ve beni hiç üzmedi. Kablo ile aynı hızları alıyordum 5gde de hemen hemen aynı hızları tabi oda oda test yapmadım. Yukarı da bir arkadaş tenda modelini almış ve çok güzelde bilgi vermiş ve aldığı hızlarda gerçekten çok iyi acaba şuan ne durumda merak ediyorum keşke bizi aydınlatsa.
Bir de keenetic extra dsl alan arkadaşta aydınlatırsa güzel olabilir
 
2023 aynı konu ve ikilemden herkese selam. Üstadlar hangi modemi tercih ettiniz? Memnun musunuz? Ne önerirsiniz yeni alacak olan arkadaşlara?
Birinde işlemci birinde yazılım ön planda sanırım. Düşünceleriniz, deneyimleriniz, önerileriniz nelerdir?
 
Keenetic al ben modemde sıkıntı yaşadım adamlar 0'ını yolladı direk bu devirde bu servis zor bulunur. Şuan sıkıntısız kullanıyorum.
 
Ben hemen ardından Keenetic Hero DSL aldım çok memnunum en ufak sıkıntı bile yaşamadım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…