Keenetic extra DSL fiber bağlantı sorunu

Snowm

Hectopat
Merhaba. 100Mbps fiber internetim var. Şu an kullanmakta olduğum modemin kablosuz performansından memnun olmadığım için başlıktaki modemi satın aldım fakat kurulum gerçekleştirirken sürekli hata alıyorum. TurkNet'in vermiş olduğu kullanıcı adı ve şifreyi yazıyorum fakat bir türlü bağlantı gerçekleşmiyor. Daha önce aynı marka modemle fiber bağlantı yapan, başarabilen olduysa konuyla alakalı yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 100Mbps fiber internetim var. Şu an kullanmakta olduğum modemin kablosuz performansından memnun olmadığım için başlıktaki modemi satın aldım fakat kurulum gerçekleştirirken sürekli hata alıyorum. TurkNet'in vermiş olduğu kullanıcı adı ve şifreyi yazıyorum fakat bir türlü bağlantı gerçekleşmiyor. Daha önce aynı marka modemle fiber bağlantı yapan, başarabilen olduysa konuyla alakalı yardımcı olabilir mi?
Merhaba.
Keenetic Extra DSL kullanıyorum bende. Fiber interneti DSL girişinden mi bağladınız yoksa ethernet portlarına mı taktınız?

GPON cihazı RJ45 ve RJ11 soketlerine dönüşüm sağlayabilir.
TT'nin verdiği GPON cihazı RJ45 soketine dönüştürüyor. RJ11 soketine dönüştürmüyor. GPON cihazını TT altyapısı için istediğiniz firmadan hizmet alırsanız alın TT veriyor.
Herkes ISS'nin verdiğini kullanmıyor sonuçta.
ISS'nin verdiği GPON'u kullanmak zorunda herkes. İstediğiniz GPON'u denerseniz deneyin ISS'nin sistemlerinde kayıtlı olmadığından dolayı bağlantı sağlayamayacaksınız.

Acaba kullanıcı adınızın arkasına @turknet, @ttnet gibi eklentileri eklemeyi unuttunuzda onun için bağlanmıyor olmasın ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı